Ο Tom Brady επιστρέφει στη δράση

14:00 20/3/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Tom Brady… άντεξε να μείνει εκτός γηπέδων μόνο δυο μήνες.

Ο 44χρονος παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου αγωνιζόταν στο NFL για 22 σεζόν. Πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τους αγωνιστικούς χώρους. Όλοι οι φίλαθλοι είχαν τότε ξαφνιαστεί. Ο ίδιος όμως είχε εξηγήσει ότι επιθυμεί να περάσει περισσότερο χρόνο με την επί 13 χρόνια σύζυγό του, Gisele Bündchen και την οικογένειά τους. Έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τον Benjamin και τη Vivial Lake, ενώ ο Tom είχε γίνει και παλαιότερα πατέρας, από την προηγούμενη σχέση

του με τη Bridget Moynahan.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα είναι το αμερικάνικο ποδόσφαιρο χωρίς την παρουσία του. Ούτε και ο ίδιος. Για αυτό και επιστρέφει.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να αλλάξει γνώμη. Ίσως τα ζεστά μηνύματα των φιλάθλων που του ζητούσαν να γυρίσει πάλι στα γήπεδα, ίσως η συνομιλία που είχε με τον Cristiano Ronaldo που έγινε viral, όταν τον ρώτησε εάν η απόφασή του είναι οριστική… το σίγουρο είναι πως ήταν νωρίς για να βγει στον πάγκο.

Gisele Bündchen – Tom Brady: Έκλεισαν 13 χρόνια γάμου

Ο ίδιος έγραψε στο Twitter. “Τους τελευταίους δύο μήνες συνειδητοποίησα ότι η θέση μου είναι ακόμα στον αγωνιστικό χώρο, όχι στις εξέδρες. Θα έρθει εκείνη η ώρα. Αλλά δεν είναι τώρα. Αγαπώ τους συμπαίκτες μου και αγαπώ την οικογένειά μου που πάντα με στηρίζει στις αποφάσεις μου. Τα κάνουν όλα δυνατά. Επιστρέφω στην Tampa Bay για την 23η σεζόν. Έχουμε αφήσει μια δουλειά στη μέση”. Εμείς του ευχόμαστε καλή επιστροφή!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Brady (@tombrady)

H γλυκιά ανάρτηση της Gisele Bündchen για τον σύζυγό της Tom Brady Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Keywords
Τυχαία Θέματα