Ο Timothée Chalamet είναι so chic ως ο νέος Willy Wonka

Ο Timothée Chalamet μπορεί να είναι stylish στις εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί, ωστόσο όπως είναι αναμενόμενο, και από τους ρόλους του δεν λείπει το προσωπικό του touch. Ο ίδιος μας έδωσε μια πρώτη ματιά στην επερχόμενη ταινία του “Wonka” στο instagram, με μια φωτογραφία με το κοστούμι και το iconic καπέλο ως ο αγαπημένος σοκολατοποιός. Στη λεζάντα γράφει, «το σασπένς είναι τρομερό, ελπίζω ότι θα διαρκέσει» αναφερόμενος σε μια ατάκα

από την ερμηνεία του Gene Wilder ως Wonka στην ταινία του 1971 «Willy Wonka & the Chocolate Factory».

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Timothée Chalamet (@tchalamet)

Ενώ οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν μυστικές, το prequel της Warner Bros. φέρεται να διερευνά πώς ο Willy Wonka έγινε ένας λαμπρός ζαχαροπλάστης. Η παραγωγή θεωρείται ως μιούζικαλ και ο νεαρός ηθοποιός θα τραγουδήσει και θα χορέψει στην ταινία.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Timothée Chalamet (@tchalamet)

Ο Willy Wonka δημιουργήθηκε από τον διάσημο συγγραφέα Roald Dahl. Ο χαρακτήρας έκανε το ντεμπούτο του στο μυθιστόρημα «Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» του 1964, το οποίο ακολουθεί ένα φτωχό αγόρι με το όνομα Charlie Bucket που κερδίζει ένα χρυσό εισιτήριο για να περιηγηθεί στο θαυμάσιο και τρομακτικό εργοστάσιο σοκολάτας που διευθύνεται από τον Wonka. Το βιβλίο έχει προσαρμοστεί δύο φορές για την μεγάλη οθόνη, με τον Wilder ως Wonka το 1971 και τον Johnny Depp στον ίδιο ρόλο στην ταινία του Tim Burton το 2005.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Warner Bros. Pictures (@wbpictures)

Ο Paul King, ο σκηνοθέτης πίσω από τις ταινίες «Paddington», ηγείται του «Wonka». Μαζί με τον Chalamet, το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Rowan Atkinson, Sally Hawkins, Olivia Colman, Keegan-Michael Key και άλλους. Η… λαχταριστή ταινία, εκτός απροόπτων, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 17 Μαρτίου 2023.

Keywords
Τυχαία Θέματα