Kristen Stewart: Η κριτική της σχετικά με την ερμηνεία της στο “Spencer”

Η Kristen Stewart πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία “Spencer”, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου. Υποδύεται την πριγκίπισσα Diana που αποτελεί μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες των τελευταίων δεκαετιών. Παρά το γεγονός ότι το υποκριτικό ταλέντο της 31χρονης ηθοποιού έχει ήδη καταπλήξει τους κριτικούς, η ίδια είναι ιδιαίτερα αυστηρή με τον εαυτό της. Πρόσφατα

αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει μετανιώσει για κάτι σχετικά με την ερμηνεία της.

Μια πρώτη γεύση από το νέο της τραγούδι δίνει στους fans της η Adele

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Outstanding Screenplays VIDEOS (@outstandingscreenplays)

Σε μια συνέντευξή της η Stewart μίλησε ανοιχτά για αυτόν τον σημαντικό ρόλο και έκανε κάποιες δηλώσεις για τη διαδικασία των γυρισμάτων. Πιο αναλυτικά, εκμυστηρεύτηκε ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας Pablo Larraín είχε ένα πολύ συγκεκριμένο όραμα. Ήθελε να αποτυπωθεί με ακρίβεια η στενότητα της σχέση της Diana με τα παιδιά της William και Harry, καθώς και η υπέρμετρη αγάπη που τους έτρεφε. Η Kristen φαίνεται να πέτυχε πλήρως τη μίμηση των συναισθημάτων της λατρεμένης πριγκίπισσας, όμως η ίδια δεν αισθάνεται το ίδιο.

Céline Dion: Η ζωή της θα γίνει ντοκιμαντέρ

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristen Jaymes Stewart (@kj__stewart1990)

“Δεν είμαι μητέρα ακόμη. Αυτή είναι η μόνη λεπτομέρεια για την οποία νιώθω κάπως περίεργα, αφού δεν μπορώ να μπω πραγματικά σε αυτή τη θέση της” είπε. Στη συνέχεια εξήγησε ότι αφιέρωσε πολύ χρόνο μαζί με τους ηθοποιούς που υποδύονταν τον William και τον Harry. Η επιθυμία της ήταν να επιτευχθεί όσο το δυνατόν καλύτερα η δυναμική που είχαν οι τρεις τους στην πραγματική ζωή.

Ο Jake Gyllenhaal μίλησε για το crush του με την Jennifer Aniston

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristen Jaymes Stewart (@kj__stewart1990)

Keywords
Τυχαία Θέματα