Ο Manolo Blahnik σε προσκαλεί να προσθέσεις χρώμα στα παπούτσια του με ένα φανταστικό color book

10:26 13/4/2020 - Πηγή: InStyle

Όσο οι ημέρες περνούν, όλοι μας προσπαθούμε να ανακαλύψουμε νέους τρόπους για να απασχοληθούμε όσο μένουμε κλεισμένοι στο σπίτι. Εκτός από την οργάνωση του σπιτιού, τις σειρές και τις ταινίες ή τα online μαθήματα που μπορούμε να κάνουμε, υπάρχει ένας επιπλέον δημιουργικός τρόπος για να γεμίσουμε τις ώρες μας. Και αυτός δεν είναι άλλος από τη ζωγραφική.

Εάν σου αρέσουν τα χρώματα και ταυτόχρονα λατρεύεις τη μόδα, τα νέα είναι πολύ καλά. Ο Manolo Blahnik

αποφάσισε να μας βοηθήσει να απασχοληθούμε στο σπίτι και έτσι συγκέντρωσε 10 σχέδια παπουτσιών του, τα οποία και ανέβασε στο επίσημο site του brand του. Έτσι, εμείς μπορούμε να τα κατεβάσουμε, να τα εκτυπώσουμε και να τα ζωγραφίσουμε. Βρες το link εδώ.

Το μήνυμα του σχεδιαστή για αυτή την κίνηση είναι το εξής » Δηλώνουμε υπερήφανοι που ξεκινάμε μια νέα πρωτοβουλία για να απολαύσετε από το σπίτι με την ελπίδα ότι παρέχουμε έμπνευση και διαδίδουμε θετικότητα σε αυτή την περίοδο απομόνωσης. Το σχέδιο είναι μια δραστηριότητα κοντά στην καρδιά του Manolo, όπως και στο σπίτι και πιστεύουμε ότι μπορεί να φέρει μια αίσθηση ηρεμίας και να ενθαρρύνει την ενσυνειδητότητα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μια επιλογή από πρωτότυπα σκίτσα του Manolo, μόνο με το περίγραμμά τους και έτοιμα να χρωματιστούν. Στην παρακάτω gallery υπάρχουν πέντε σκίτσα διαθέσιμα για λήψη και σας προσκαλούμε να κοινοποιήσετε τη δημιουργία σας στο Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #ManoloBlahnikSmiles για να μπορούμε να το μοιραστούμε με την κοινότητα.

Η πρωτοβουλία δημιουργήθηκε προς υποστήριξη της συνεργασίας μας με το Ίδρυμα Ψυχικής Υγείας, το οποίο έχει προσφέρει απίστευτους πόρους για τη φροντίδα της ψυχικής υγείας με συμβουλές διαχείρισης, μεθόδους εργασίας, πράξεις καλοσύνης και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα