Ο Alec Baldwin υπεύθυνος για τραγικό περιστατικό στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Μια τραγική είδηση ταρακουνά τις τελευταίες ώρες το Hollywood μετά το πρωτοφανές δυστύχημα που σημειώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας “Rust”, όταν το όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός Alec Baldwin κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας σκηνής, εκπυρσοκρότησε και οδήγησε στον θάνατο την 42χρονη κινηματογραφίστρια, Halyna Hutchins και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του σκηνοθέτη, Joel Souza.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Το περιστατικό συνέβη στα γυρίσματα της κινηματογραφικής παραγωγής στο Bonanza Creek Ranch του New Mexico. Στα γυρίσματα κλήθηκαν αμέσως αστυνομικοί της ομάδας δίωξης εγκλήματος. Όπως είπαν, ο Baldwin ενημέρωσε ότι δεν γνώριζε τον τύπο των πυρομαχικών που είχε το όπλο. H άτυχη κινηματογραφίστρια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του New Mexico στο Albuquerque, ήταν όμως ήδη αργά. Ο 48χρονος Souza μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Christus St. Vincent στη Santa Fe, όπου υποβάλλεται σε θεραπεία για τα τραύματά του, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και δεν έχει συλληφθεί κανείς για το περιστατικό. Αναμένουμε τις εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα