Ο 50 Cent λέει ότι θα απέχει από το σεξ το 2024

17:33 10/1/2024 - Πηγή: InStyle

“Αποχή” είναι η λέξη της χρονιάς για τον 50 Cent. Ο ράπερ έκανε ανάρτηση στο Instagram, όπου αποκάλυψε ότι φέτος “επιλέγει την αποχή”.

Ο 50 Cent -του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Curtis Jackson- ανέβασε τρεις φωτογραφίες. “Η νέα μου ιδέα είναι τόσο μεγάλη, που δεν έχω χρόνο να αποσπάσω την προσοχή μου ασκώ αποχή, διαλογίζομαι και επικεντρώνομαι στους στόχους μου. Ελπίζω αυτό το νέο έτος να σας βοηθήσει να διαπρέψετε στο επόμενο επίπεδο“, έγραψε κάνοντας tag τις μάρκες αλκοολούχων ποτών που του ανήκουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 50 Cent (@50cent)

Τον Δεκέμβριο, αποκαλύφθηκε ότι η εταιρεία παραγωγής του 50 Cent – G-Unit Film & Television – θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ με επίκεντρο τον Sean “Diddy” Combs και τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που έχει αντιμετωπίσει, σύμφωνα με το Variety.

Ο μουσικός ανακοίνωσε την είδηση στο X μετά την τέταρτη καταγγελία για σεξουαλική επίθεση εναντίον του καλλιτέχνη, 54 ετών. Στην ανάρτησή του ο 50 Cent ανέφερε ότι τα έσοδα από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ θα διατεθούν σε θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα