Jessica Alba: Έφτασε στα όριά της με τη μεγάλη της κόρη – Ποια λύση έδωσε

14:37 10/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Jessica Alba είναι μια μαμά σαν όλες τις άλλες και αντιμετωπίζει και εκείνη τα προβλήματα που έχουν όλες οι μαμάδες στον κόσμο. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έπειτα από έντονους καβγάδες με τη μεγαλύτερη κόρη της, τη 15χρονη σήμερα, Honor, αποφάσισε να αποταθεί σε ειδικό. Έτσι τώρα κάνει κοινές συνεδρίες με την κόρη της για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Η 42χρονη σταρ είπε ότι έφθασε στα όριά της όταν η μεγαλύτερη κόρη της, που σήμερα

είναι 15 ετών, ήταν “μάλλον 11 ετών”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba)

“Τσακωνόμασταν όλη την ώρα για χαζά πράγματα … Έλεγα: “Δεν θέλω να ζήσω έτσι. Δεν ήθελα να έχουμε ένα αγκάθι ανάμεσά μας“, δήλωσε στη Real Simple σε συνέντευξή της.

“Είναι μια διαδικασία και δεν είμαι τέλεια”, συνέχισε η Alba, σημειώνοντας ότι η διαδικασία βοήθησε την Honor να καταλάβει ότι η μητέρα της “ήταν απλώς γονιός”.

“Ως μητέρα της, όταν λέω κάτι, θα το εκλάβει ως επιχείρημα ή ως προσπάθεια να την ελέγξω. Ήθελα να υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να εξηγήσει τα πράγματα με τρόπο που εγώ δεν θα μπορούσα”, εξήγησε η σταρ.

“Αυτό που είπα στην Honor ήταν: Θέλω να γίνω καλύτερος γονιός για σένα, και αυτό είναι το φόρουμ σου για να μιλήσεις βασικά για όλα όσα σου σπάνε τα νεύρα, όπως κι εγώ.“

Η Alba, η οποία έχει επίσης την κόρη Haven, 12 ετών, και τον γιο Hayes, 6 ετών, με τον σύζυγό της Cash Warren, είπε ότι η δεύτερη κόρη της συμμετείχε σε μερικές από τις συνεδρίες.

“[Η θεραπεία] με έβαλε σε έλεγχο. Ναι, θέλω να το κάνω αυτό. Συγγνώμη! Θα δουλέψω πάνω σ’ αυτό“, εξήγησε η ιδρύτρια της Honest Company.

Keywords
Τυχαία Θέματα