Νίκη Κάρτσωνα: Τα λόγια αγάπης και θαυμασμού στον σύζυγό της – «Κάποιοι έρχονται σε αυτή τη ζωή σε προχωρημένη πίστα»

15:00 3/6/2025 - Πηγή: InStyle

Την αγάπη της και τον θαυμασμό της για τον σύζυγό της, Νίκο Χατζή θέλησε να εκφράσει δημόσια η Νίκη Κάρτσωνα. Με αφορμή τα γενέθλιά του πρώην καλαθοσφαιριστή, το μοντέλο και επιχειρηματίας προχώρησε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζοντας πόσο ξεχωριστός είναι ο άνθρωπός της.

«03/06: Χρόνια πολλά. Σε εσένα που προσπαθώ να φτάσω. Χρόνια πολλά αγόρι μου. Χρόνια σου καλά και χρόνια ευτυχισμένα. Να απολαύσεις θα σου ευχηθώ. Να απολαύσεις τα δώρα. Τώρα, σήμερα και κάθε μέρα. Και όλοι οι υπόλοιποι, να εξελιχθούμε, μήπως σε φτάσουμε στην καλοσύνη σου, στην αγάπη σου, στο νοιάξιμό σου, στη θετική σου στάση, στον τρόπο σκέψης σου. Γιατί κάποιοι έρχονται σε αυτή τη ζωή σε προχωρημένη πίστα. Οι υπόλοιποι, προσπαθούμε να θεραπευτούμε και να σας φτάσουμε. Σ’ αγαπώ» έγραψε χαρακτηριστικά η Νίκη Κάρτσωνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki Kartsona (@nikikartsona)

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγους μήνες στην εκπομπή “Buongiorno”, η Νίκη Κάρτσωνα είχε εξομολογηθεί πως ο γάμος τους είχε περάσει κρίσεις τις οποίες διαχειρίστηκαν με ηρεμία και αγάπη.

«Το μυστικό σε έναν γάμο είναι σεβασμός και ο θαυμασμός. Μου αρέσει να φροντίζω τον άντρα μου, και να τον βλέπω φροντισμένο έξω και όχι παραμελημένο. Έχουμε περάσει κρίσεις στην σχέση μας. το διαχειριστήκαμε με συζήτηση και πολλή αγάπη. Ευχαριστώ τον Θεό για το παιδί που μου έστειλε» είχε πει το γνωστό μοντέλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki Kartsona (@nikikartsona)

Η Νίκη Κάρτσωνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα και από πολύ μικρή ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στην ρυθμική γυμναστική μέχρι να την κερδίσει το μόντελινγκ.

Το 1995 κέρδισε τον τίτλο της «Μις Φωτογένεια» στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Την επόμενη χρονιά ανέλαβε την παρουσίαση του «Κάτσε Καλά» και ακολούθησαν και άλλες εκπομπές. Το 2007 παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Νίκο Χατζή και απέκτησαν έναν γιο, τον Φίλιππο.

Σε μία από τις συνεντεύξεις της είχε πει για την καριέρα της ως μοντέλο: «Ήμουν από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα, πουλούσα». Είχα έναν πολύ καλό μάνατζερ, επίσης. Το άξιζα γιατί ήμουν επαγγελματίας. Υπήρχαν πολύ πιο όμορφες γυναίκες από μένα. Όμως ήμουν πάντα στην ώρα μου, δεν γκρίνιαζα, δεν διαμαρτυρήθηκα ποτέ, έκανα τη δουλειά μου και έφευγα».

Keywords