Angelina Jolie-Brad Pitt: Και η 15χρονη Vivienne αφαιρεί το επώνυμο του πατέρα της από το όνομά της

11:02 27/5/2024 - Πηγή: InStyle

Νέο πλήγμα για τον Brad Pitt αφού η 15χρονη κόρη του με την Angelina Jolie, Vivienne, φαίνεται να έχει κόψει και αυτή το “Pitt” από το επώνυμό της.

Στο Playbill για το νέο μιούζικαλ The Outsiders, στο οποίο η Vivienne βοήθησε τη μαμά της Jolie στην παραγωγή, η 15χρονη αναφέρεται ως “Vivienne Jolie”

αντί για “Vivienne Jolie-Pitt”, επιβεβαιώνει το PEOPLE.

Angelina Jolie & Brad Pitt took Vivienne & Knox to a NYC Barnes & Noble https://t.co/bsPzV1Llzc pic.twitter.com/8XA9KGDMQI

Buzz and Gossip (@buzzandgossip) November 4, 2015

Δεν είναι άμεσα σαφές αν η Vivienne έχει αλλάξει νομικά το όνομά της, πάντως, δεν είναι το μόνο από τα έξι παιδιά της Jolie και του Pitt που αλλάζει όνομα τα τελευταία χρόνια.

Κατά την ένταξή της στο παράρτημα Mu Pi της αδελφότητας Alpha Kappa Alpha στο πανεπιστήμιό της, Spelman College, τον περασμένο Νοέμβριο, η μεγαλύτερη κόρη του πρώην ζευγαριού, Zahara, συστήθηκε ως “Zahara Marley Jolie”, σύμφωνα με βίντεο του Essence.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESSENCE (@essence)

Τόσο η Vivienne όσο και η Zahara αλλάζουν προφανώς το όνομά τους ύστερα από χρόνια αναφορών για ένταση στη σχέση του Pitt με τα παιδιά του από τότε που η Jolie υπέβαλε για πρώτη φορά αίτηση διαζυγίου και αποκλειστικής φυσικής κηδεμονίας των παιδιών τους – Vivienne, Zahara, Knox, Maddox, Pax και Shiloh – το 2016.

Τον Αύγουστο του 2022, μια πηγή του Pitt δήλωσε στο PEOPLE ότι ο 60χρονος ηθοποιός ελπίζει να φτάσει σύντομα σε μια καλύτερη φάση με τα παιδιά του εν μέσω της συνεχιζόμενης μάχης των πρώην για την επιμέλεια. Εξήγησαν ότι “είναι μια θλιβερή κατάσταση εδώ και χρόνια”.

What happened to all of those damn kids Angelina Jolie and Brad Pitt adopted? pic.twitter.com/N2q1HeIsem

— Dom Lucre | Breaker of Narratives (@dom_lucre) May 13, 2023

“Από τότε που η Angelina κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, ο Brad έχει επικεντρωθεί στο να έχει την καλύτερη δυνατή σχέση με τα παιδιά του”, δήλωσε ο εσωτερικός συνεργάτης. “Ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτόν. Πολλές φορές, υπήρξαν μεγάλα διαστήματα όπου δεν έβλεπε καθόλου τα παιδιά”.

Εκείνη την εποχή, η πηγή είπε επίσης ότι ο σταρ “του λείπουν τα παιδιά όταν δεν τα βλέπει”, διευκρινίζοντας: “Πιστεύει ότι θα έρθει η στιγμή που θα έχει και πάλι μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά του“.

Πιο πρόσφατα, ένας φύλακας ασφαλείας που εργαζόταν για το πρώην ζευγάρι – και εξακολουθεί να εργάζεται για τον Pitt – ισχυρίστηκε ότι η Jolie φέρεται να ενθάρρυνε τα παιδιά τους να “αποφεύγουν” τον πατέρα τους κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE νωρίτερα αυτό τον μήνα, εν μέσω της μάχης των πρώην για το γαλλικό οινοποιείο τους, το Château Miraval.

Tal mãe, tal filha! Angelina Jolie passou pelo red carpet da noite de abertura de "The Outsiders" na Broadway, em Nova York, nesta quinta (11). Ela estava acompanhada da filha Vivienne, em uma rara aparição da jovem de 15 anos. A atriz, que é produtora da peça, falou sobre como a… pic.twitter.com/KlynuZLuJy

Hugo Gloss (@HugoGloss) April 11, 2024

Οι ισχυρισμοί του φρουρού ασφαλείας ήρθαν επίσης μήνες μετά τον ισχυρισμό της Jolie, μέσω δικηγόρων, ότι ο Pitt ήταν βίαιος απέναντί της πριν από το περιστατικό με το αεροπλάνο το 2016 που την οδήγησε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Το όνομα της Vivienne εμφανίζεται στο δελτίο θεατρικών παραστάσεων του The Outsiders ως βοηθός παραγωγού. Και ενώ δεν δόθηκε βιογραφικό σημείωμα, οι πληροφορίες για τον παραγωγό της μητέρας της λένε: “Η Angelina είναι ενθουσιασμένη που εργάζεται στο πρώτο της θεατρικό εγχείρημα παραγωγής μαζί με την κόρη της, Vivienne, η οποία είναι φοιτήτρια θεάτρου και υποστηρικτής των τεχνών”.

Keywords
Τυχαία Θέματα