Μichele Μorrone: Ποζάρει στο πλευρό της πρώην συζύγου του – Σπάνιο στιγμιότυπο

17:06 28/9/2023 - Πηγή: InStyle

O Μichele Μorrone εκφράζει την απόλυτη στήριξη στην πρώην σύζυγό του, Rouba Saadeh παρά το διαζύγιό τους πριν από πέντε χρόνια.

Η σχεδιάστρια μόδας από τον Λίβανο φαίνεται πως τώρα συνεργάζεται με τον Elie Saab, που ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη νέα του κολεξιόν στο Παρίσι στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας, στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ο Morrone ανέβασε ένα σπάνιο στιγμιότυπο όπου ποζάρει στο πλευρό της Rouba Saadeh, ενώ έχει περάσει

το χέρι του γύρω από τους ώμους της, δείχνοντας πως το ζευγάρι διατηρεί καλή σχέση, αν και έχουν πάρει διαζύγιο από το 2018. Μετά τον χωρισμό, δεν έχουμε δει κάποια κοινή φωτογραφία των δύο πρώην στα social media και σίγουρα αυτή είναι μια σπάνια στιγμή γι’ αυτούς.

Η Rouba και η Michele Morrone γνωρίστηκαν το 2013, αφού τους σύστησαν κοινοί φίλοι. Η σχέση τους ξεκίνησε αμέσως μετά και έναν χρόνο μετά παντρεύτηκαν. Ο γάμος του Michele Morrone και της Rouba Saadeh έγινε σε στενό κύκλο, με προσκεκλημένους μόνο την οικογένεια και τους στενούς φίλους.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη Βηρυτό, ενώ λίγο μετά τον γάμο τους, η Rouba και η Michelle καλωσόρισαν το παιδί τους, τον Marcos. Το 2017, το ζευγάρι απέκτησε ακόμη έναν γιο, τον Brandon.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rouba Saadeh (@roubasaadeh)

Ήταν μαζί για ακόμη έναν χρόνο μετά τη γέννηση του δευτερότοκου παιδιού τους, πριν διαλύσουν τον γάμο τους. Έπειτα από μόλις τέσσερα χρόνια μαζί, το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει μυστική την αιτία χωρισμού, αν και τα ιταλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για απιστίες του Ιταλού ηθοποιού. Παρ’ όλα αυτά, μετά τον χωρισμό, το ζευγάρι διατήρησε μια εγκάρδια σχέση για χάρη των παιδιών του, των οποίων έχουν από κοινού την επιμέλειά τους.

Σίγουρα η αγκαλιά του Morrone στην πρώην σύζυγό του αποδεικνύει αυτήν τη φιλική σχέση που έχουν διατηρήσει παρά τον χωρισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα