Μελίνα Ασλανίδου: Υιοθέτησε την πιο ιδιαίτερη τάση του φετινού φθινοπώρου

10:49 11/9/2019 - Πηγή: InStyle

Μία από τις πιο hot και ιδιαίτερες τάσεις για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2020 είναι τα tops από οργάντζα. Παρουσιάστηκαν πρώτη φορά την άνοιξη του 2019 και από τότε έχουν αγαπηθεί από πολλές fashionistas. Έτσι, συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και αυτή την εποχή, με τα κορίτσια της μόδας να μας δείχνουν τους πιο κομψούς τρόπος για να τα φορέσουμε.

Μία από τις πιο διάσημες και ταλαντούχες τραγουδίστριες της εγχώριας μουσικής σκηνής, η Μελίνα Ασλανίδου υιοθέτησε αυτή την ιδιαίτερη τάση σε μία πρόσφατη εμφάνιση

της και μας ενέπνευσε. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα denim παντελόνι, το οποίο συνδύασε με ένα πουκάμισο από οργάντζα σε λιλά απόχρωση, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα ankle boots.

Η τραγουδίστρια μας απέδειξε έτσι πως μπορούμε να υιοθετήσουμε αυτό το trend εύκολα και να είμαστε πολύ κομψές. Αρκεί να επιλέξουμε ένα τοπ ή πουκάμισο από οργάντζα στην αγαπημένη μας απόχρωση και να το συνδυάσουμε με το αγαπημένο μας τζιν παντελόνι ή με μία μαύρη midi φούστα.

NDP AgencyΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤα tops από οργάντζα είναι μία από τις top τάσεις και εμείς βρήκαμε το αγαπημένο μας

Keywords
Αναζητήσεις
ασλανιδου
Τυχαία Θέματα