Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από το “Πρωινό” – “Έκανα υπομονή εννέα μήνες, καταπατήθηκε η αξιοπρέπειά μου”

15:01 1/10/2023 - Πηγή: InStyle

Η Μαρία Κορινθίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” την Κυριακή. Η ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο της αποχώρησής της από το “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

“Μου αρέσει να εξελίσσομαι σαν άνθρωπος και να εξελίσσω τα συναισθήματά μου. Στην παρουσίαση θα ξαναέμπαινα. Πήρα σίγουρα γερά μαθήματα. Εκείνη τη ώρα έλεγα ‘’Θεέ μου τι μαθήματα πήρα’’. Με το πέρασμα του καλοκαιριού είδα πιο ήρεμα κάποια πράγματα αλλά δεν άλλαξα γνώμη. Ποτέ δεν έχω δηλώσει κάτι και δηλώθηκαν κάποιες εντυπώσεις. Είμαι ένας

άνθρωπος που έχω υπομονή και έκανα για εννέα μήνες αλλά έφτασα στα όρια μου και ένωσα πως καταπατήθηκε η αξιοπρέπειά μου. Έτσι, είπα ‘’καλό καλοκαίρι’’», τόνισε η Μαρία Κορινθίου και πρόσθεσε:

“Το είχα δηλώσει πως ήμουν στα όριά μου. Με τον Ant1 είμαι μια χαρά. Πριν από 20 χρόνια η πρώτη μου δουλειά στον Ant1 και αισθάνομαι. Μεγάλωσα με τον Ant1 και τους εκτιμώ. Το πρόβλημά μου δεν ήταν με το κανάλι αλλά ήταν με τρία άτομα από το εργασιακό μου περιβάλλον. Απλά θέλω να πω πως το έχω αφήσει και ας το αφήσουμε γενικά γιατί ήρθαν στα αυτιά μου πως πιάνουν ανθρώπους και τους λένε να μην έχουν επαφή μαζί μου επειδή δουλεύουν εκεί. Δεν την είδα την εκπομπή φέτος”.

Μαρία Κορινθίου: Μαγεμένη από τη Βιέννη – ΦΩΤΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα