Gwyneth Paltrow: Η γλυκιά αφιέρωση στον σύζυγό της για τα πέντε χρόνια γάμου τους

14:17 1/10/2023 - Πηγή: InStyle

Η Gwyneth Paltrow και ο Brad Falchuk γιόρτασαν τα πέντε χρόνια γάμου τους.

Η ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της για την επέτειό τους μ’ έναν γλυκό τρόπο. Ανέβασε κάποια στιγμιότυπά τους από μια κοινή τους έξοδο, όπου το ζευγάρι ποζάρει χαμογελαστό και ευτυχισμένο ενώ κοιτάζεται με αγάπη.

Η Gwyneth επέλεξε να συνοδεύσει τις φωτογραφίες με τον αριθμό 5 και μερικές κατακόκκινες καρδιές για να εκφράσει τον έρωτά της για τον

σύζυγό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Σίγουρα, η Gwyneth Paltrow και ο Brad Falchuk οφείλουν να ευχαριστήσουν την επιτυχημένη μουσική σειρά Glee για την ιστορία αγάπης τους. Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2010 κατά την guest εμφάνιση της Paltrow ως αναπληρώτριας δασκάλας Holly Holliday στη σειρά. Εκείνη την εποχή, η Paltrow ήταν παντρεμένη με τον frontman των Coldplay Chris Martin, και ο συνδημιουργός του Glee ήταν παντρεμένος με την παραγωγό Suzanne Bukinik.

Αφού πήραν διαζύγιο και οι δύο, το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει τον Αύγουστο του 2014, ενώ δημοσιοποίησε το ειδύλλιό του τον Απρίλιο του 2015 στο πάρτι των 50ών γενεθλίων του φίλου και συμπρωταγωνιστή της Paltrow, Robert Downey Jr.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε κρυφά το 2017 πριν παντρευτεί το 2018, με την Paltrow να λέει στο PEOPLE ότι θεωρεί τον γάμο τους τον πρώτο της γάμο. Το 2021, η Paltrow αποκάλεσε τον Falchuk “έναν τόσο ξεχωριστό, καταπληκτικό άνθρωπο.”

Keywords
Τυχαία Θέματα