Κώστας Φορτούνης: Χαζομπαμπάς εις διπλούν – Το όνομα που θα δώσει στη νεογέννητη κόρη του

15:17 19/6/2023 - Πηγή: InStyle

Αν και το αγαπημένο του χρώμα είναι το κόκκινο από τη φανέλα του Ολυμπιακού, αυτή την περίοδο ο Κώστας Φορτούνης τα βλέπει όλα… ροζ. Αιτία η κόρη του, που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες και γέμισε την οικογένεια του ποδοσφαιριστή με ανείπωτη χαρά. Ο Κ. Φορτούνης και η σύζυγός του, Ιωάννα Καταραχιά, έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους μαζί με το μωρό. Το δεύτερο παιδί του ζευγαριού γεννήθηκε στις 6 Ιουνίου

σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών.

Η Realnews είχε αποκαλύψει πρώτη τόσο την είδηση της εγκυμοσύνης όσο και το φύλο του παιδιού. Οπως και στον πρώτο τοκετό, έτσι και τώρα, ο ευτυχής πατέρας δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό της συντρόφου του.

«Η χαρά του Κώστα και της Ιωάννας δεν περιγράφεται», λέει στην «R» πρόσωπο από τον στενό κύκλο του ποδοσφαιριστή, προσθέτοντας: «Η ευτυχία είναι μεγάλη για όλη την οικογένεια του ποδοσφαιριστή, που μένει μόνιμα στην Καλαμπάκα». Ο Κώστας και η Ιωάννα είναι ζευγάρι εδώ και πέντε χρόνια. Στις 5 Ιουνίου 2021 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Καλαμπάκας, λίγο πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο παιδί τους. Τηρώντας τις παραδόσεις, ο Κώστας έδωσε στον γιο του το όνομα του πατέρα του, Σπύρου, σε μια βάφτιση που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2022 στον Αλιμο. Νονά του μικρού ήταν η στενή φίλη της Ι. Καταραχιά, Βίλυ Κυριακού, ενώ ακολούθησε γεύμα για τους καλεσμένους στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Το «παρών» στο λαμπερό μυστήριο είχαν δώσει συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού από την Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα, αλλά και πολλοί συμπαίκτες του ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι σκέφτεται να δώσει στην κόρη του το όνομα Ανδριάνα, από τον πατέρα της Ιωάννας, Ανδρέα. Η όμορφη δασκάλα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του διεθνούς ποδοσφαιριστή. Ως χαμηλών τόνων άνθρωπος, αποφεύγει τους προβολείς της δημοσιότητας, επιλέγοντας να στηρίζει και να εμψυχώνει τον σύντροφό της και πατέρα των παιδιών της αθόρυβα και διακριτικά.

Πηγή: Realnews

Ιωάννα Καταραχιά-Κώστας Φορτούνης: Περιμένουν κορίτσι

Keywords
Τυχαία Θέματα