Κορίνα Τσοπέη: “Ευτυχώς που με άφησε ο πρώτος μου άντρας γιατί μετά γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου”

21:38 4/10/2023 - Πηγή: InStyle

Για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τα εγγόνια της αλλά και για την εκλογή της, ως Μις Υφήλιος το 1964, μίλησε η Κορίνα Τσοπέη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη».

Η διάσημη Ελληνίδα βρίσκεται την τελευταία εβδομάδα στη χώρα μας προκειμένου να ποζάρει για το ημερολόγιο του κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά. Με αφορμή λοιπόν το ταξίδι της, η Κορίνα Τσοπέη, εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές και μοιράζεται με τους τηλεθεατές στιγμές, της προσωπικής της ζωής.

Όπως τόνισε στην προσωπική της ζωή ήταν πολύ τυχερή. Παρόλο που χώρισε από τον πρώτο της σύζυγο και έμεινε μόνη με τρία παιδιά, γνώρισε τον δεύτερο άνδρα της, ο οποίος όπως είπε, ήταν ο άνθρωπός της.

«Όταν με άφησε ο πρώτος μου άντρας που είχα τρία μικρά παιδιά και έκλαιγα και έλεγα “γιατί σε εμένα;” αμέσως τότε γνώρισα τον δεύτερο άντρα μου. Ευτυχώς που με άφησε ο πρώτος μου άντρας γιατί γνώρισα μετά τον έρωτα της ζωής μου. Μου λείπει πολύ ο άντρας μου αλλά είναι πάντοτε στην καρδιά μου».

Μάλιστα επισήμανε ότι ο σύζυγός της αγαπούσε την Ελλάδα και περνούσαν πολλά καλοκαίρια στη Μύκονο.

«Με τον άντρα μου ερχόμασταν συχνά στην Ελλάδα, είχαμε και σπίτι στη Μύκονο. Του άρεσε πολύ στην Ελλάδα, οι Έλληνες, το φαγητό, η παρέα, ζήσαμε μαζί τριάντα χρόνια».

Η Κορίνα Τσοπέη αναφέρθηκε και στα καλλιστεία που την ανέδειξαν Μις Υφήλιο και της άλλαξαν την ζωή.

«Όταν πήγα στην Αμερική δεν ήξερα ούτε Αγγλικά και δεν μου άρεσε τίποτα. Ούτε το φαγητό, ούτε ο καιρός, ούτε ο κόσμος, έκλαιγα κάθε βράδυ. Από την άλλη όμως δεν ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα γιατί ένιωθα σαν να ήμουν σε στρατόπεδο, ήταν αυστηροί οι γονείς μου, οπότε στην Αμερική τουλάχιστον είχαν την ελευθερία μου. Όταν βγήκα στη σκηνή των καλλιστείων είχα αυτοπεποίθηση και κοιτούσα την επιτροπή στα μάτια. Όταν φωνάξανε το όνομά μου ως Μις Υφήλιος ένιωσα σαν να μου έδωσαν μια μπουνιά, μου κόπηκε η αναπνοή και έβαλα τα κλάματα».

Τέλος, η Κορίνα Τσοπέη είπε πως “πλέον ο καλύτερος τίτλος της ζωής μου είναι αυτός της γιαγιάς και για μένα είναι κάτι ιερό. Όταν τα εγγόνια μου με φωνάζουν γιαγιά είμαι πολύ ευτυχισμένη».

Κορίνα Τσοπέη: Στα 80 της γίνεται η μούσα του Τρύφωνα Σαμαρά – ΦΩΤΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα