Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου και αυτό με τρομάζει»

20:11 22/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Κοραλία Καράντη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, τον γιο της και τη νονά της, Έλλη Λαμπέτη.

«Είμαι μια γυναίκα στα 64 της. Δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι να ερωτευτώ στην ηλικία μου. Με φλερτάρουν πολύ νέοι άντρες και αυτό με τρομάζει πάρα πολύ. Βλέπω στο βλέμμα τους κάτι που είναι απόλυτα διαθέσιμο και βαθύ και τρομάζω. Λέω Παναγία μου! Είναι τεράστιες οι διαφορές. Πολλές φορές είναι στην ηλικία του γιου μου!

Δεν

είμαι άνθρωπος των ταμπού, δίνω λίγο την εντύπωση ότι είμαι comme il faut (σ.σ. καθωσπρέπει αλλά δεν είμαι έτσι. Θεωρώ πολύ θεμιτό μια μεγαλύτερη γυναίκα να έχει σχέση με νεότερο άνδρα. Δεν μου έχει τύχει. Ερωτευόμουν μεγαλύτερους άνδρες, πιθανόν λόγω του μπαμπά μου», είπε η Κοραλία Καράντη.

Για τη νονά της, Έλλη Λαμπέτη, η ηθοποιός τόνισε: «Θαύμαζα πολύ τη νονά μου, Έλλη Λαμπέτη, αλλά πέθανε πολύ σύντομα και δεν πρόλαβα να την ζήσω σε μεγαλύτερη ηλικία μέχρι τα 23 μου που ήμουν όταν πέθανε. Δεν ήταν πολύ κοντά μου γιατί ήταν ήδη 14 χρόνια άρρωστη, αλλά δεν ήταν και ένας κλασσικός τύπος νονάς ούτε γυναίκας. Ήταν μαγική, θαύμαζα το ταλέντο της».

Για τον γιο της, η Κοραλία Καράντη είπε: «Όταν ήταν πιο μικρός, σε κάποιες παραστάσεις είχε τρομάξει γιατί μπορεί να έτρωγα ένα χαστούκι και δεν μπορούσε να καταλάβει. Είμαι μαμά που βάζει όρια γιατί είχα διαβάσει πολλά βιβλία. Μπορούσα να το κάνω πράξη. Η αφετηρία μου ήταν να μην μεταδώσω στο παιδί αυτά που έζησα εγώ. Όταν ήταν στην εφηβεία και ήταν να πάει εκδρομές, είχα αντισταθεί και μας έφερε σε σύγκρουση, είχα επιστρατεύσει και τον πατέρα του και πήρε το μέρος μου. Τότε αναρωτήθηκα μήπως το παράκανα. Επειδή είμαι Πόντια επέμεινα. Ήρθε ο καιρός και μου είπε ο μικρός ότι είχα δίκιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα