New Week, New Look: 7 μεταβατικά σύνολα για τη νέα εβδομάδα

19:19 22/4/2024 - Πηγή: InStyle

Καταλαβαίνουμε το μαρτύριο που περνάτε! Σήμερα, η πρόβλεψη του καιρού είναι σαν πραγματικό αίνιγμα – ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Και εκεί που νομίζουμε ότι φοράμε το απόλυτο εβδομαδιαίο outfit για την άνοιξη, ο καιρός αποφασίζει να μεταμορφωθεί σε κάτι που θυμίζει περισσότερο χειμώνα. Μην ανησυχείτε όμως γιατί σας έχουμε τη λύση: μεταβατικά looks!

Αυτά τα εβδομαδιαία outfits είναι

πάντα έτοιμα να τα προσαρμόσουμε σε κάθε ανατρεπτικό σενάριο. Ένα κομψό φόρεμα με ένα ελαφρύ πανωφόρι για να αντιμετωπίσετε τις άστατες θερμοκρασίες; Ή ίσως ένα παντελόνι με ένα ανάλαφρο τοπ και ένα πολύχρωμο κασκόλ για να αντιμετωπίσετε τις απρόβλεπτες βροχές; Με αυτά τα σύνολα, θα είστε έτοιμες για κάθε παιχνίδι του καιρού χωρίς να θυσιάσετε το στιλ σας.

7 μεταβατικά looks για τη νέα εβδομάδαΔευτέρα με κάπριΤρίτη με μίντι φούσταΤετάρτη με βερμούδαΠέμπτη με τζινΠαρασκευή με σορτςΣάββατο με lingerie φόρεμαΚυριακή με μάξι φούσταΔευτέρα με κάπρι

Δύσκολη μέρα η Δευτέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το look μας πρέπει να μαρτυρά αυτή τη δυσκολία. Ένα στενό τζιν κάρπι θα κάνει την ημέρα μας πιο ανάλαφρη και στιλάτη, ειδικά αν το συνδυάσουμε με κομμάτια που αποπνέουν μια σχολική αύρα. Ένα ζευγάρι Mary-Janes, λευκές κάλτσες ή ακόμα και μια κορδέλα στα μαλλιά μπορεί να κάνει θαύματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANNA WINCK (@annawinck)

Τρίτη με μίντι φούστα

Μίντι φούστα και λευκό πουκάμισο για να γίνει το outfit λιγάκι πιο office. Μια απλή αλλά υπερβολικά κομψή ιδέα για να περάσετε την Τρίτη σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paola Cossentino (@paola_cossentino)

Τετάρτη με βερμούδα

Ένα πιο χαλαρό σύνολο θα περιλάμβανε βερμούδα και πλεκτή ζακέτα. Επίσης, για να δώσουμε έξτρα ενδιαφέρον στο look μπορούμε πάντα να κάνουμε παιχνίδι με τα αξεσουάρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ines Silva (@irisloveunicorns)

Πέμπτη με τζιν

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την εβδομαδιαία μας λίστα. Το τζιν παντελόνι, το πιο αγαπημένο μας, μπορεί να φορεθεί με τα πάντα και να μας βολέψει εξαιρετικά. Παρόλα αυτά, εμείς θα προτείναμε και πάλι μια πλεκτή ζακέτα, ιδανικά με αποχρώσεις της άνοιξης για να μας φτιάξει το κέφι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tin Vcb (@tinvcb)

Παρασκευή με σορτς

Ένα σέξι σορτς σε συνδυασμό με ασορτί σακάκι μπορεί να δημιουργήσει το ταγιέρ του σήμερα. Το συνοδεύουμε μέχρι και με ψηλοτάκουνα γιατί δείχνει chic όπως κι αν το βάλουμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

Σάββατο με lingerie φόρεμα

Για μια εμφάνιση που θα σας εξυπηρετήσει από το πρωί ως το βράδυ. Το σατινέ φόρεμα πάει τέλεια με ένα oversized ανδρικό σακάκι και τα παπούτσια της αρεσεκείας σας. Ακαταμάχητο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Κυριακή με μάξι φούστα

Είναι εξάλλου η εποχή της! Η λευκή φούστα με ένα πλεκτό φαρδύ πουλόβερ δημιουργεί το τέλειο σύνολο για χαλαρές Κυριακές στο σπίτι ή και στο κέντρο της πόλης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Boman (@sofiaboman)

Keywords
Τυχαία Θέματα