Κάρολος-Diana: Εμπρηστικές αποκαλύψεις για τη σεξουαλική σχέση τους και τον δυστυχισμένο γάμο τους

09:45 3/11/2022 - Πηγή: InStyle

Ο δυστυχισμένος γάμος του Κάρολου και της Diana ήταν τόσο εύφλεκτος που οι αξιωματικοί της ασφαλείας τους ανησυχούσαν μήπως κάποιος πληγωθεί.

Ένας από τους βοηθούς του Κάρολου θυμάται ότι είχε δει την Diana να “εκτοξεύει επίθετα και να κοροϊδεύει την εμμονή του συζύγου της με τη θλιβερήCamilla γράφει ο Christopher Andersen στο αναμενόμενο βιβλίο του”The King: The Life of Charles III”, που θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου.

Photo by Tim Graham Photo Library via Getty Images

Ο βοηθός είδε την Diana “κυριολεκτικά να καταδιώκει” τον σύζυγό της στους διαδρόμους, στις σκάλες, από δωμάτιο σε δωμάτιο, στο εξοχικό καταφύγιό του στο Highgrove House, γράφει ο Andersen. “Γιατί δεν κοιμάσαι μαζί μου;” λέγεται ότι ρώτησε η Diana τον Κάρολο που “είχε με κάθε τρόπο μονομερώς διακόψει τη σεξουαλική τους σχέση” μετά τη γέννηση του Harry, το 1984. Ο Κάρολος φέρεται να απάντησε σαρκαστικά: “Δεν γνωρίζω αγαπητή μου. Ίσως και να είμαι gay”.

Στη διάρκεια μίας έντονης λογομαχίας ο Κάρολος φέρεται να απαίτησε παιδιάστικα να τον σεβαστεί “όπως του άξιζε λόγω της θέσης του” σύμφωνα με το βιβλίο. “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;” απαίτησε να του απαντήσει η Diana και εκείνη απάντησε ότι ήταν ένα “γ@@@@νο ζώο. Ποτέ δεν θα γίνεις βασιλιάς!” ούρλιαξε. Ο William θα διαδεχθεί τη μητέρα σου! Θα το φροντίσω εγώ” φέρεται να του είπε η αείμνηστη πριγκίπισσα, σύμφωνα με το βιβλίο. Η ένταση όλο και αυξανόταν όσο ο καιρός περνούσε.

@princesdianaa

“Οι συγκρούσεις ανάμεσα στην Diana και τον Κάρολο ήταν τώρα τόσο ωμές που η βία έμοιαζε αναπόφευκτη” λέει ένας σωματοφύλακας στο βιβλιο. Οι αξιωματικοί ανησυχούσαν για τη “δύναμη πυρός” που περιείχαν οι τοίχοι του Highgrove, στην οποία περιλαμβάνονταν κυνηγετικά όπλα, τουφέκια και πιστόλια, σύμφωνα με το βιβλίο.

“Οι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των μελών της βασιλικής οικογένειας ανησυχούσαν βαθύτατα πως σε κάποια έκρηξη θυμού, οποιοδήποτε από αυτά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για αυτοκτονία, ανθρωποκτονία ή και τα δύο” γράφει ο Andersen.

Keywords
Τυχαία Θέματα