Ήβη Αδάμου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύεται με τον Μιχάλη Κουινέλη

17:34 8/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Ήβη Αδάμου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Fay’s Time”. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουινέλη. Επίσης αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί.

«Το να δουλεύεις με τον σύντροφό σου μπορεί να έχει μικρές δυσκολίες, αλλά τα βρίσκουμε, έχουμε πολλά κοινά και συζητάμε πάρα πολύ και για πάρα πολλά πράγματα», είπε αρχικά η Ήβη Αδάμου

Σχετικά με τα όσα άλλαξαν στη ζωή της μετά τη συμμετοχή της στο X-Factor,

η Ήβη Αδάμου υπογράμμισε: «Ξεκίνησα πολύ μικρή, 16 ετών. Σίγουρα είμαι πιο ώριμη από το 2008 που πήγα το X-Factor, δεν είμαι τόσο αυθόρμητη όσο ήμουν, σκέφτομαι τα πράγματα περισσότερες φορές. Ένα πράγμα που έχω αναθεωρήσει πλέον, είναι η δουλειά. Θεωρώ ότι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή είναι η οικογένεια και οι δικοί μας άνθρωποι. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και το παιδί και η σχέση μου με τον Μιχάλη. Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν έρθει στον κόσμο η κόρη μου, τώρα έχουν όλα έναν σκοπό, ένα νόημα. Προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερη μαμά γίνεται, ελπίζω να κάνω καλή δουλειά τι να πω; Θα δείξει».

Στη συνέχεια η Ήβη Αδάμου αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί με τον Μιχάλη Κουινέλη: «Ο σεβασμός, η αμοιβαία εκτίμηση και η συζήτηση είναι πολύ σημαντικά σε μια σχέση. Το γεγονός ότι δεν έχουμε παντρευτεί με τον Μιχάλη, φαίνεται περίεργο στον κόσμο. Νομίζω όμως ότι στα μάτια του Θεού, δύο άνθρωποι τόσο αγαπημένοι που το δείχνουν καθημερινά, είναι σαν παντρεμένοι. Ο Μιχάλης πολλές φορές μου λέει “Γιατί να παντρευτούμε; Δεν θέλω να χωρίσουμε ποτέ”. Το λέει για πλάκα, αλλά ίσως και να το εννοεί. Δεν είναι κάτι που επείγει, μου φτάνει που έχω τον Μιχάλη και την κόρη μας».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα