Liza Minnelli: Σπάνια δημόσια έξοδος για την 78χρονη σταρ

16:07 8/4/2024 - Πηγή: InStyle

Έπειτα από περίπου έναν χρόνο η Liza Minnelli έκανε νέα δημόσια έξοδο. Η θρυλική σταρ και κόρη της αείμνηστης Judy Garland απόλαυσε τη σπάνια βραδινή έξοδό της με φίλους στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με το DailyMail.com.

Η 78χρονη σταρ εθεάθη επιστρέφοντας σπίτι της

στο Μπέβερλι Χιλς, όπως δείχνουν οι αποκλειστικές φωτογραφίες.

Η Minnelli, η οποία έκλεισε τα 78 της χρόνια τον περασμένο μήνα, αποβιβάστηκε από μια Cadillac σεντάν πριν τη βοηθήσουν να καθίσει στο αναπηρικό της καροτσάκι δύο φίλοι της.

Cabaret star Liza Minnelli, 78, is seen all glammed up as she arrives at her Beverly Hills home after spending an evening out with friends https://t.co/71vUcWIF6F pic.twitter.com/nbN4i9ycBN

Daily Mail Online (@MailOnline) April 7, 2024

Η σταρ του Χόλιγουντ ήταν καλοντυμένη για μια βραδιά στην πόλη, με βραδινό μακιγιάζ και ντυμένη με τα χαρακτηριστικά μαύρα ρούχα της.

Η Liza φωτογραφήθηκε για τελευταία φορά να φεύγει από ένα εστιατόριο στο Δυτικό Χόλιγουντ τον περασμένο Ιούνιο, περίπου την εποχή που αναφέρθηκε ότι χρειαζόταν ολοήμερη φροντίδα εν μέσω συνεχιζόμενων φόβων για την υγεία της.

Ωστόσο, φάνηκε να έχει καλή διάθεση αν και έδειχνε καταβεβλημένη σ’ αυτήν τη βραδινή έξοδο, η οποία έρχεται λίγες εβδομάδες μετά τα 78α γενέθλιά της στις 12 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα