Η σεζόν της μπότας έχει κι επίσημα αρχίσει- Αυτά είναι τα σχέδια που θα φορέσουμε φέτος

Παρακολουθώντας τον παλμό της μόδας, φαίνεται ότι οι μπότες καταλαμβάνουν την κορυφή των τάσεων αυτή τη σεζόν. Έτσι, φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα σύνολα μπορούν πλέον να αποκτήσουν μια εντελώς νέα διάσταση με τις εκπληκτικές επιλογές που προσφέρει η αγορά. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως κυκλοφορούν τόσα πολλά σχέδια εκεί έξω που δεν ξέρουμε πραγματικά ποια trends είναι εντός και ποια εκτός μόδας. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί σήμερα, είμαστε εδώ για να σας λύσουμε την απορία.

Motorcycle Boots

Η επιστροφή του ανανεωμένου εντυπωσιακού

στιλ του μοτοσυκλετιστή έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Ιδανικές για να προσθέσουν μια ροκ πινελιά σε ένα casual ντύσιμο και τέλειες συνδυασμένες με δερμάτινα τζάκετ και καυτά σορτς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vagabond Shoemakers (@vagabondshoemakers)

Motorcycle Boots: 6 σύνολα που θα σας κάνουν να λατρέψετε αυτήν τη «χοντροκομμένη» τάση στα παπούτσιαY2K Μυτερές

Η απόλυτη τάση που επιστρέφει από το παρελθόν προσφέρει μια ευκαιρία να ανανεώσετε την εικόνα σας με μια σέξι πινελιά που ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες. Οι μυτερές y2k μπότες θα συνοδεύσουν με τον πιο κολακευτικό τρόπο τις μίνι φούστες και τα εφαρμοστά φορέματα και θα αναδείξουν στο έπακρο τη θηλυκή σας πλευρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manu Atelier (@manu_atelier)

Μπότες Ιππασίας

Η κομψή επιλογή που αναδεικνύει την κλασική ομορφιά. Οι διαχρονικές μπότες ιππασίας είναι ιδανικές για μια εμφάνιση που εκπέμπει δύναμη και αριστοκρατικό ύφος, ενώ συνδυάζονται άψογα με ψηλόμεσα παντελόνια και ζιβάγκο φυσικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DEAR FRANCES (@dear_frances)

Μεταλλικές Μπότες

Απευθείας από τα 80s. Μια πρωτοποριακή επιλογή που κλέβει τις εντυπώσεις είναι οι μεταλλικές μπότες που λαμποκοπούν ξυπνώντας μας ντίσκο εποχές. Εδώ οι επιλογές είναι άπειρες, ανάλογα βέβαια με την περίσταση και την ώρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Texas (@paristexas_it)

Τετράγωνη Μύτη

Η τάση που αγκαλιάζει τη σύγχρονη αισθητική, συνοδεύει άψογα τις πλισέ μας φούστες και τα mom jeans. Είναι εκκεντρικές, αλλά μην τις φοβηθείτε καθόλου!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LABUCQ (@labucq)

Μπορντό Μπότες

Η νέα μας εμμονή έχει κόκκινο βαθύ χρώμα και παρότι δεν της φαίνεται, είναι μια επιλογή που επιτρέπει την απόλυτη ευελιξία στο styling.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce Vita Shoes (@dolcevita)

Ankle Boots

Η κλασική επιλογή που αποτελεί το must-have κομμάτι της γκαρνταρόμπας επιστρέφει από τα βάθη των 00s και διχάζει. Τα ankle boots είναι εντυπωσιακά αλλά θέλουν προσοχή στο πως θα τα συνδυάσετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JESSICA RICH (@jessicarichofficial)

Μπότες και Φόρεμα: 6 έξτρα στιλάτοι συνδυασμοί που θα λύσουν τα χέρια μας

Keywords
Τυχαία Θέματα