Η ρουτίνα ομορφιάς της Victoria Beckham είναι ο ορισμός του less is more

15:05 12/6/2021 - Πηγή: InStyle

Η Victoria Beckham βρίσκεται στο προσκήνιο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο για περισσότερα από 25 χρόνια, ενώ θεωρείται ιέρεια του στυλ, της μόδας και της ομορφιάς.

Από τότε που έγινε γνωστή στις Spice Girls ως Posh Spice, μέχρι και σήμερα που είναι επιχειρηματίας θα πίστευε κανείς πως δεν υπήρξε πότε φειδωλή στη beauty routine της. Ωστόσο όπως έχει

αποκαλύψει η ίδια μάλλον συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

H Victoria Beckham ορκίζεται στο less is more σε ό,τι αφορά στη ρουτίνα περιποίησής της. Προτιμά τα λίγα και καλά προϊόντα, καθώς, όπως έχει αποκαλύψει, δεν έχει ούτε το χρόνο ούτε και την υπομονή να ακολουθεί πολλά steps για τη φροντίδα της επιδερμίδας της. Για το λόγο αυτό, προτιμά να επενδύει σε λίγα αλλά πολύ καλά προϊόντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Από είδωλο της pop, είπε να δοκιμάσει την τύχη της στο σχέδιο μόδας και έπειτα δημιούργησε τη δική της σειρά skincare και καλλυντικών. Αυτό σημαίνει πως έχει περάσει αρκετό χρόνο δοκιμάζοντας προϊόντα και πλέον μετά από 25 χρόνια, είναι σε θέση να γνωρίζει ακριβώς αυτό που δουλεύει για τη δική της επιδερμίδα.

Τα προϊόντα που προτιμά επιλέγει να έχουν πολύ συγκεκριμένες φόρμουλες με δραστικά συστατικά, ενώ αγαπά τη νιασιναμίδη και το υαλουρονικό οξύ.

Ακολουθεί το τρίπτυχο κρύο νερό, απολέπιση και serum

Η πρωινή ρουτίνα της ξεκίνα πάντα πλένοντας το πρόσωπό της με κρύο νερό, κάτι που τη βοηθά να απαλλαγεί από τυχόν πρηξίματα και τη θαμπή επιδερμίδα. Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα θα κάνει ευλαβικά απολέπιση, ενώ καθημερινά χρησιμοποιεί κάποιο serum για να ενυδατώσει αποτελεσματικά την επιδερμίδα της.

Όπως έχει αποκαλύψει, δεν παραλείπει ποτέ την ενυδατική της και μάλιστα αισθάνεται πως αυτό βοήθα πάρα πολύ την επιδερμίδα της να δείχνει λαμπερή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ πλέον χρησιμοποιεί ελάχιστο foundation, μιας και δεν έχει ανάγκη να καλύψει τυχόν ατέλειες.

Επενδύει σε μάσκες ματιών

Αν υπάρχει ένα πράγμα που αγαπάει η Victoria Beckham περισσότερο από την ενυδατική της είναι οι μάσκες ματιών. Η βραδινή ρουτίνα περιποίησής της είναι χρόνος αποκλειστικά για τον εαυτό της. Προτιμά να χαλαρώνει με ένα ποτήρι κρασί και διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο, ενώ ταυτόχρονα εφαρμόζει τις αγαπημένες τις μάσκες ματιών για να αναζωογονήσει την περιοχή μετά από μια πολύ κουραστική και δύσκολη μέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Το βράδυ προτιμά να εφαρμόζει και τις ενυδατικές κρέμες ή έλαια για το σώμα, ενώ από άποψη υφής, προτιμά τις πιο πλούσιες κρέμες παρά τις πιο λεπτόρευστες.

Η ρουτίνα περιποίησης της Victoria Beckham είναι αρκετά απλή, με διάφορες προσθήκες ανά καιρούς, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας της. Αυτό που η ίδια θεωρεί σημαντικό όμως, είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα των προϊόντων, καθώς το βασικό είναι τι λειτουργεί πραγματικά στην κάθε επιδερμίδα. Αυτό βέβαια προϋποθέτει σίγουρα και κάποιες δοκιμές.

Η Alicia Keys αποκάλυψε το τελετουργικό και τα mantras για λαμπερή επιδερμίδα εκ των έσω

Η άλλοτε Posh Spice, είναι υπέρμαχος του μινιμαλισμού στο skincare και συμβουλεύει να παρατηρούμε και να επεξεργαζόμαστε την επιδερμίδα μας προκειμένου να προσαρμόζουμε τα προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες μας, ώστε τα αποτελέσματά τους να είναι πάντα τα επιθυμητά.

Εις το επανιδείν!

Keywords
Τυχαία Θέματα