Η πρόσφατη εμφάνιση της Hailey Bieber είναι εμπνευσμένη από το Matrix

10:45 7/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Hailey Bieber ενσάρκωσε τη φιλοσοφία ‘go big or go home’ με το πρόσφατο look της.

Το 25χρονο μοντέλο βρίσκεται στην Εβδομάδα Μόδας της γαλλικής πρωτεύουσας και τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της με το ανεπιτήδευτα cool στυλ της. Από την πρώτη στιγμή που έφτασε στο Παρίσι, δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο oversized trend μέσω των εμφανίσεών της. Από baggy jeans έως και XXL

πανωφόρια, η Hailey δεν φοβάται να παίξει με τους όγκους. Πρόσφατα απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι και το σύνολό της δεν αποτελεί εξαίρεση του κανόνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kenny.goddess (@kenny.goddess)

Το περασμένο Σάββατο φωτογραφήθηκε βγαίνοντας από το ξενοδοχείο της και χαιρετώντας τους θαυμαστές της. Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, βλέπουμε τη Mrs. Bieber ντυμένη με ένα χαμηλοκάβαλο denim παντελόνι που έχει χαλαρή εφαρμογή και έντονο μπλε χρώμα. Από πάνω φοράει ένα λευκό crop top στο οποίο έχει κουμπώσει μόνο ένα κουμπί, αφήνοντας έτσι να φανούν οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί της. Τα συνδύασε με μια πολύ φαρδιά και μακριά, δερμάτινη καπαρντίνα από τη resort 2022 συλλογή του οίκου μόδας Balenciaga.

Η Hailey ολοκλήρωσε τη ‘Matrix’ αισθητική με μικρά γυαλιά ηλίου και τετράγωνες μπότες. Όσον αφορά τα κοσμήματα, επέλεξε ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια και μια αλυσίδα σώματος. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε έναν χαμηλό κότσο και ήταν ελαφρά βαμμένη, αφήνοντας έτσι τη φυσική ομορφιά της να λάμψει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Bieber’s outfits.♡ (@hbaldwinoutfits)

Keywords
Τυχαία Θέματα