Mini φούστα με ποδηλατικό κολάν: Το νέο trend έρχεται απευθείας από τους δρόμους του Παρισιού

09:57 7/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι έχει την τάση να αναδεικνύει τα πιο στιλάτα trends κι εμείς μόλις εντοπίσαμε το επόμενο. Αυτή την άνοιξη λοιπόν, ετοιμαστείτε να φορέσετε την μίνι φούστα, όχι με καλσόν, ούτε με παντελόνι, αλλά με ποδηλατικό κολάν. Ναι, το fashion item που είχε κάνει την εμφάνισή του λίγα χρόνια πριν και που τόσο αγαπήθηκε, επιστρέφει με σκοπό να φορεθεί κάτω από την φούστα. Βολικό; Απόλυτα! Ιδιαίτερα για τις μέρες που φυσάει ο Βαρδάρης και σηκώνει ότι βρει μπροστά του, μαζί και τις μίνι φούστες των γυναικών.    

Instagram
@claireguillon

Και τώρα θα σκέφτεστε ότι κάτι σας θυμίζει. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, ο συνδυασμός φούστας και ποδηλατικού κολάν δεν είναι κάτι εντελώς καινούργιο και δεν τον είδαμε για πρώτη φορά στο Παρίσι. Το συγκεκριμένο styling έκανε δειλά δειλά την εμφάνισή του λίγα χρόνια πριν και είναι βγαλμένο από την κουλτούρα των skater girls. Ωστόσο, το trend δεν φορέθηκε και δεν αγαπήθηκε όσο θα έπρεπε, τα πράγματα όμως φαίνεται να αλλάζουν καθώς φέτος έχει στο πλευρό του ένα μεγάλο σύμμαχο που το προώθησε και το τίμησε δεόντως στην πασαρέλα.

Instagram @claireguillon

Και αυτός ο σύμμαχος, δεν είναι άλλος από τον οίκο Dior, ο οποίος παρουσίασε μια κολεξιόν βασισμένη στην συγκεκριμένη αισθητική. Δαντελένια ποδηλατικά κολάν διαγράφονταν καλαίσθητα κάτω από διάφανες μίνι και μίντι φούστες, αφήνοντας το υπονοούμενο ότι ίσως φέτος θα χρειαστεί να ανανεώσουμε την συλλογή των κολάν μας και να τα φορέσουμε από κάτω. Κι όπως κάθε τι που λανσάρει ο οίκος Christian Dior, έτσι και το συγκεκριμένο trend είχε ευρεία αποδοχή και την ίδια μέρα το είδαμε να κυριαρχεί στους δρόμους του Παρισιού.

Τουλάχιστον είναι μια τάση που μπορούμε να φορέσουμε με ρούχα που ήδη έχουμε και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ, μα πολύ φρέσκια και νεανική.

Instagram @dior

Keywords
Τυχαία Θέματα