Η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου του «Harry Potter» σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών και του συζύγου της- ΒΙΝΤΕΟ

11:41 5/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου Bloomsbury των ΗΠΑ, σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του συζύγου και των δύο μικρών παιδιών της όταν το ταχύπλοο τους έπεσε σε ιστιοφόρο, ανοιχτά των ακτών της Ιταλίας.

Η τραγωδία σημειώθηκε στα ανοιχτά της ακτής του Αμάλφι το βράδυ της Πέμπτης, όταν το σκάφος «Fiordo Di Furore» έκανε μια απροσδόκητη στροφή 180 μοιρών και χτύπησε στο «Tortuga» που μετέφερε 85 άτομα, μεταξύ των οποίων Γερμανοί και Αμερικανοί τουρίστες, που γιόρταζαν έναν γάμο.

Η Adrienne Vaughan, 44 ετών, της οποίας η εταιρεία

είναι περισσότερο γνωστή για την έκδοση των βιβλίων «Harry Potter», χτυπήθηκε θανάσιμα από την προπέλα του ταχύπλοου, όταν κατά την πρόσκρουση εκτοξεύτηκε και προσγειώθηκε ανάμεσα στα σκαριά των δύο σκαφών. Ένα τρομακτικό βίντεο που γυρίστηκε από καλεσμένο του πάρτι, δείχνει τους καλεσμένους ντυμένους με μαγιό να χορεύουν όταν σημειώνεται η τραγωδία.

«Τι συνέβη;» ακούγεται να ρωτά μια γυναίκα για να λάβει την απάντηση από έναν άντρα: «Αυτό το σκάφος συγκρούστηκε με το δικό μας!» φωνάζει καθώς η μουσική σταματάει και οι άνθρωποι ορμούν να κοιτάξουν στο νερό βλέποντας την έφηβη κόρη της Vaughan να παλεύει να κρατηθεί στην επιφάνεια της θάλασσας ανάμεσα στα συντρίμμια. Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε και ο σύζυγος της άτυχης εκδότριας, Mike White.

Η Vaughan και η οικογένειά της ταξίδεψαν στην Ιταλία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Λιγότερο από 24 ώρες πριν την τραγωδία, ο σύζυγός της μοιράστηκε φωτογραφίες της οικογένειας να ποζάρει χαρούμενα σε ορόσημα σε όλη τη Ρώμη, όπως τη Φοντάνα ντι Τρέβι, το Κολοσσαίο και τη Ρωμαϊκή Αγορά.

Το μηχανοκίνητο σκάφος που μετέφερε την οικογένεια Vaughan ναυλώθηκε μέσω του skipper που φέρεται να βγήκε θετικός για χρήση ουσιών, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA – αν και δεν είναι σαφές εάν το αποτέλεσμα οφειλόταν σε κατανάλωση αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Incidente sulla costa amalfitana in cui ha perso la vita una turista americana. Il motoscafo della turista si è scontrato con un veliero dove si stava festeggiando un matrimonio. #amalfi pic.twitter.com/dn6TfT3I9s

— Colonnello Kurtz (@danilomik1) August 4, 2023

Harry Potter publisher lost an arm, got her throat slit after her family’s rented speedboat smashed into another vessel – in front of her children https://t.co/3yD9tpttif

— M. A. Solis (@msolis1982) August 5, 2023 Daniel Radcliffe: Ο Harry Potter έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Keywords
Τυχαία Θέματα