Η πιο καλή…. επιχειρηματίας είναι η Meghan Markle – Επεκτείνει την αίτηση για εμπορικό σήμα

18:31 26/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Meghan Markle δεν αρκείται στον τίτλο της επόμενης Martha Stewart, αλλά φαίνεται πως εποφθαλμιά το στέμμα ομορφιάς της Gwyneth Paltrow. Η δούκισσα του Σάσεξ επεκτείνει τον κατάλογο προϊόντων που θα διαθέτει προς πώληση μέσω του lifestyle brand της, American Riviera Orchard, καθώς πρόσθεσε καλλυντικά

και προϊόντα ομορφιάς.

Οι λεπτομέρειες αυτές προέκυψαν από την επέκταση της αίτησης για εμπορικό σήμα, που περιήλθε στην κατοχή του DailyMail.com.

Από το έγγραφο προκύπτει ότι εκτός από έναν σχεδόν εξαντλητικό κατάλογο οικιακών ειδών, χαρτικών, μαγειρικών ειδών, εργαλείων κηπουρικής, ποτών, τροφίμων και καρυκευμάτων, η 42χρονη Meghan είναι πλέον αποφασισμένη να διαθέσει στην αγορά: “Αρωματικά σακουλάκια – σακουλάκια λεβάντας- μη φαρμακευτικά παρασκευάσματα περιποίησης δέρματος- τζελ και άλατα μπάνιου και ντους… μη φαρμακευτικά παρασκευάσματα μαλλιών- σαπούνι μπάνιου- σαπούνι σε μπάρα- μη φαρμακευτικά σαπούνια χεριών – κρέμες σώματος- έλαιο μπάνιου – λοσιόν σώματος – καλλυντικά [και] λάδι σώματος”.

Η νέα προσθήκη περιλαμβάνει επίσης την πώληση αρωματικών ελαίων, αρωμάτων, αρωματικών χώρου, θυμιάματος και μη φαρμακευτικών παρασκευασμάτων κτηνιατρικής περιποίησης, όπως σαμπουάν και μαλακτικό για κατοικίδια ζώα, έτσι ώστε ακόμη και το σκυλάκι σας να μπορεί να απολαύσει την πολυτέλεια της δούκισσας του Σάσεξ.

Η Meghan ανακοίνωσε το λανσάρισμα της μάρκας lifestyle αυτόν τον μήνα με ένα βίντεο όπου τη βλέπουμε να τακτοποιεί λουλούδια και να ανακατεύει ένα μίγμα στο μπολ στην κουζίνα της.

Το βίντεο αναρτήθηκε στον λογαριασμό της νέας μάρκας στο Instagram. Έχει θεωρηθεί ως ένα glow-up της προηγούμενης lifestyle ιστοσελίδας της The Tig, την οποία ξεκίνησε πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry και ενώ ήταν ακόμη μια ανερχόμενη ηθοποιός στη σειρά Suits.

Εκτός από τα καλλυντικά, τα σαμπουάν, τα σαπούνια και τα έλαια για τα χέρια και το σώμα, έχει ήδη καταθέσει αίτηση εμπορικού σήματος για να καλύψει τα πάντα, από τα φωτάκια για διακόσμηση μέχρι κεριά, λάμπες, φαναράκια και ασημικά. Θα πουλάει μπαχαρικά, καρυκεύματα, βούτυρα, ξηρούς καρπούς, μαρμελάδες και ζελέδες, “βρώσιμα έλαια και λίπη” και επάλειψη από όσπρια, σκόρδο και σουσάμι, καθώς και βουτήματα μελιού και τροφές για πουλιά.

Η δούκισσα σχεδιάζει επίσης να πουλάει χαλάκια μπάνιου, χαλάκια για γιόγκα και διαλογισμό, σετ γραφικής ύλης, κάρτες σημειώσεων.

Και επειδή όλα τα αντικείμενα για το εσωτερικό μιας οικίας δεν είναι αρκετά, έχει επίσης καταθέσει αιτήσεις για εμπορικά σήματα για σπόρους, μυστριά κηπουρικής, ψαλίδια και εργαλεία για το ξεχορτάριασμα, σετ δώρων για εργαλεία κήπου και μια τσάντα ειδικά προσαρμοσμένη για τη φύλαξη τέτοιων εργαλείων κηπουρικής. Τσάντες Tote, λουριά για κατοικίδια ζώα, θήκες μεταφοράς κρασιού, τσάντες κρασιού με χερούλια για τη μεταφορά κρασιού, μαξιλάρια, έπιπλα… είναι όλα στη λίστα.

Η Meghan Markle έχει πει πολύ λίγα πράγματα για την εταιρεία δημοσίως ενώ οι αινιγματικές αναρτήσεις στο Instagram αποκαλύπτουν το όνομα και το λογότυπο. Όμως, η απόλυτη φιλοδοξία της μάρκας lifestyle είναι προφανής στην ευρεία αίτηση εμπορικού σήματος που καλύπτει κάθε πιθανή πτυχή του εσωτερικού και εξωτερικού σχεδιασμού, της μαγειρικής και του τρόπου ζωής και, τώρα, της ομορφιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα