Γλυκά Νερά: Στους γονείς της Καρολάιν η μικρή Λυδία – Αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον συζυγοκτόνο

Η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά θα αναλάβει την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, όπως προβλέπει η εισαγγελική απόφαση που ανακοινώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Παράλληλα, αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η μητέρα της Κάρολαιν θα βρίσκεται αύριο στην Αθήνα για να παραλάβει την μιρκή Λυδία από τους γονείς του καθ’ ομολογία δολοφόνου.

Στην εισαγγελική διάταξη υπάρχει

και μια πρόβλεψη για το πως θα γίνεται η επικοινωνία των γονέων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με το εγγόνι τους. Υπάρχει η πρόβλεψη ότι θα γίνεται για 5 ημέρες το μήνα. Θα πρέπει να μεταβαίνουν στην Αλόννησο για να το βλέπουν και θα μπορούν να το βλέπουν μεταξύ των ωρών 10-2 το μεσημέρι.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες του ant1news.gr, ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού.

Με αυτό το πρίσμα αποφασίστηκε να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.

Αμφότερες οι πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο, το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του Πρω1νού:

Διαβάστε ακόμα:

Χριστίνα Μπόμπα: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – Στο πλευρό της ο Σάκης Τανιμανίδης – «Έσπασε» η φωνή τους στις πρώτες δηλώσεις

«Λύγισε» ο Γιάννης Βαρδής με το μήνυμα του Αντώνη Ρέμου για τη βάφτιση του μικρού Αντώνη

Γιάννης Βαρδής: Η συγκίνηση για τη βάφτιση του γιου του – «Χαίρομαι που θα υπάρχει μια φυσική συνέχεια του ονόματος»

Keywords
Τυχαία Θέματα