Η Taylor Swift εξέφρασε τον θαυμασμό της για τη Zoë Kravitz

14:00 9/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Taylor Swift μίλησε με τα ωραιότερα λόγια για τη φιλενάδα της.

Υπάρχουν πολλές απρόσμενες φιλίες στο Hollywood και μια από αυτές είναι εκείνη ανάμεσα στη 32χρονη μουσικό και τη Zoë Kravitz. Το 2020, μάλιστα, η Taylor είχε βοηθήσει την ηθοποιό και κόρη του τραγουδιστή Lenny Kravitz

να φωτογραφηθεί διαδικτυακά για τους New York Times. Τώρα λοιπόν δείχνει την υποστήριξή της για άλλη μια φορά, εκφράζοντας τον θαυμασμό της για τη σταρ.

Η Zoë πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Robert Pattinson, ως της iconic Catwoman στη νέα ταινία ‘The Batman‘. Έχει αποσπάσει εξαιρετικά καλές κριτικές για την ερμηνεία της και έχει ενθουσιάσει το κοινό. Πρόσφατα ήταν προσκεκλημένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon, The Tonight Show και αποκάλυψε τη διαδικασία που ακολούθησε για να πετύχει τον συγκεκριμένο ρόλο.

“Αν με επέλεγαν για τον ρόλο της Catwoman, θα μελετούσα τις γάτες. Θα έπινα γάλα απευθείας από μπολ” αστειεύτηκε ο ο παρουσιαστής. “Τα έκανα όλα αυτά… είμαι παιδί της Μεθόδου, φίλε. Με έβαζαν σ’ ένα δωμάτιο με πολλές γάτες και εγώ αντέγραφα τις κινήσεις τους” απάντησε εκείνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Batman (@batman)

Η Taylor Swif συμφωνεί με το γεγονός ότι η Zoë έκανε άριστη δουλειά και αποφάσισε να την επαινέσει για την ερμηνεία της. Δημοσίευσε μια ιστορία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία βλέπουμε μια εικόνα της ηθοποιού. “Η @zoeisabellakravitz είναι η Catwoman των ονείρων μου. Το Batman είναι φανταστικό!” έγραψε για να συνοδεύσει την ανάρτησή της. Αυτό αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα σημαντικό κοπλιμέντο, αφού η Taylor λατρεύει τις γάτες.

Instagram @taylorswift

Keywords
Τυχαία Θέματα