H Camila Cabello εντυπωσίασε με το Oscar de la Renta dress της στην πρεμιέρα της “Σταχτοπούτας”

13:37 1/9/2021 - Πηγή: InStyle

Η Camila Cabello έκανε το δικό της fashion statement στην πρεμιέρα της «Σταχτοπούτας» των Amazon Studios, που πραγματοποιήθηκε στο Greek Theatre στο Los Angeles, με ένα εντυπωσιακό φόρεμα Oscar de la Renta

που άφηνε σχεδόν γυμνό το μπούστο της. H αστραφτερή ασημένια δαντέλα κάλυπτε τόσο όσο και έφτανε ως την ασύμμετρη μαύρη φούστα. Στο μπροστινό μέρος της φούστας, το τσαλακωμένο μαύρο ύφασμα στριμώχτηκε σε ένα σούπερ μίνι μήκος. Η τραγουδίστρια του “Havana” το συνδύασε με μαύρες platform boots ως τους μηρούς από το ιταλικό luxury brand, Casadei.

instyle.com

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη camila (@camila_cabello)

Η 24χρονη pop σταρ βρέθηκε στο κόκκινο χαλί με τους συμπρωταγωνιστές της, Idina Menzel, η οποία παίζει την κακή θετή μητέρα της και τον Billy Porter, σε ένα ενδιαφέρον twist ως η απολύτως υπέροχη και προοδευτική νεράιδα. Στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν επίσης οι James Corden (που είναι και ο παραγωγός της ταινίας), Nicholas Galitzine, Maddie Baillieu και η σκηνοθέτης Kay Cannon.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη camila (@camila_cabello)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Billy Porter (@theebillyporter)

Το μιούζικαλ αποδίδει με μια σύγχρονη ματιά το κλασικό παραμύθι. Φυσικά υπάρχει ένας πρίγκιπας (τον υποδύεται ο Nicholas Galitzine) και τα άβολα γυάλινα γοβάκια, αλλά η Σταχτοπούτα της Cabello ενδιαφέρεται περισσότερο να… ανοίξει το δικό της brand με ρούχα. Η ταινία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Amazon Prime Video από τις 3 Σεπτεμβρίου και ελπίζουμε να δούμε όντως κάτι διαφορετικό, καθώς έχουν περάσει περίπου πέντε χρόνια απ’όταν η Disney και ο Kenneth Branagh ζωντάνεψαν ξανά την αγαπημένη ηρωίδα των κοριτσιών.


Keywords
Τυχαία Θέματα