Η Miley Cyrus έκλεισε το show του Marc Jacobs στη Νέα Υόρκη

10:54 13/2/2020 - Πηγή: InStyle

H Miley Cyrus έκλεισε το show του Marc Jacobs στη Νέα Υόρκη όπως μόνο εκείνη θα μπορούσε: Με τρομερή αυτοπεποίθηση και με τους κοιλιακούς της να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Η star συνεργάζεται με τον σχεδιαστή από το 2014, όταν πρωταγωνίστησε στην ανοιξιάτικη καμπάνια του ενώ ένα χρόνο αργότερα δημιούργησαν μαζί ένα φούτερ με κουκούλα. Στο

show του σχεδιαστή στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη, η Miley περπάτησε στην πασαρέλα μαζί με την Gigi και τη Bella Hadid, φορώντας ένα μαύρο bralette και παντελόνι συνδυασμένα με μαύρα γάντια, ένα choker και ένα printed παλτό που κρατούσε στα χέρια της.

View this post on Instagram

Included @marcjacobs

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Feb 12, 2020 at 4:45pm PST

Λίγο μετά το show, η Miley είχε ένα στιλιστικό ατύχημα που απαθανάτισαν οι φωτογράφοι ενώ επέστρεφε στο ξενοδοχείο της. Η star ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που την δείχνουν να φορά ένα χαλαρό crop top. Κάποια στιγμή έφυγε από τη θέση του δείχνοντας το στήθος της και οι φωτογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία για ένα κλικ. Όπως έγραψε στο Instagram της χιουμοριστικά «Κάντε swipe δεξιά. Αλλά βιαστείτε, το Instagram σίγουρα θα σβήσει αυτό το post σύντομα».

View this post on Instagram

Swipe right . But hurry. Instagram will definitely be removing this post soon.

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Feb 12, 2020 at 7:41pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα