Η Lady Gaga φόρεσε ένα boa φτιαγμένο από… χαρτονομίσματα

Η Lady Gaga έχει αγαπηθεί από αμέτρητους ανθρώπους σε ολόκληρη την υφήλιο για πληθώρα λόγων. Μερικοί από αυτούς είναι τόσο ο καλός χαρακτήρας και η μαγνητική προσωπικότητά της όσο και το μουσικό ταλέντο και οι εξεζητημένες στιλιστικές επιλογές της. Η λαμπερή performer ταξίδεψε λοιπόν πρόσφατα στο Las Vegas και φόρεσε το πιο ιδιαίτερο αξεσουάρ που έχουμε δει, εντυπωσιάζοντάς μας.

Η Gigi Hadid φόρεσε τις τάσεις της σεζόν σε ένα outfit

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Το απόγευμα της Τρίτης η Lady Gaga δημοσίευσε μια πολύ fun εικόνα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Στη δημοσίευση την βλέπουμε μέσα σε ένα πολυτελές ιδιωτικό jet, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της προς το Sin City. Η 35χρονη τραγουδίστρια ποζάρει χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό, φορώντας ένα πουά μίνι φόρεμα και ένα ζευγάρι cat-eye γυαλιά ηλίου. Συμπληρώνει αυτή τη retro αισθητική με έντονο χρωματιστό κραγιόν και χτένισμα που παραπέμπει σε Old Hollywood glamour. Ωστόσο, την προσοχή μας τράβηξε ένα πολύ συγκεκριμένο στοιχείο του look της.

Η Jeanne Damas ξέρει πώς να ντύνει τις γυναίκες

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Πρόκειται φυσικά για το boa που στολίζει τους ώμους της, το οποίο είναι φτιαγμένο από… χαρτονομίσματα των 100$. Όπως ήταν αναμενόμενο, το statement αξεσουάρ ενθουσίασε τους ακολούθους της και μερικοί αστειεύτηκαν ότι αυτό το φουλάρι έχει ήδη μπει στη wishlist τους. Η τελική πινελιά του συνόλου ήταν η Hermès τσάντα που κρατούσε, η οποία μάλιστα είχε το ίδιο χρώμα με το κραγιόν της. “Πίσω στο Vegas baby με το Haus of Gaga #jazz #loveforsale” έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησής της η διασημότητα.

Το δίδυμο Bennifer ξαναχτύπησε και η JLo φόρεσε την πιο hot τάση της σεζόν

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Keywords
Τυχαία Θέματα