The James Bond Archives: Μια σπάνια έκδοση με μοναδικές λεπτομέρειες για τις ταινίες του εμβληματικού πράκτορα

Αν ψάχνουμε για μια διαχρονική ατάκα τότε το My name is Bond, James Bond είναι σίγουρα από τις πρώτες στη λίστα μας. Την είπε ο Sean Connery ως πρώτος πρωταγωνιστής το 1962 και κάπου εκεί ξεκίνησε μια ιστορία λατρείας ανάμεσα στον πράκτορα και το κοινό. Μετά από πολλές αναβολές λόγω της πανδημίας, το No Time To Die έχει θεαματική υποδοχή στο box office και σε αναμονή του νέου ηθοποιού που

θα ενσαρκώσει τον εμβληματικό πράκτορα, o Daniel Graig μας αποχαιρετά θριαμβευτικά από τον συγκεκριμένο ρόλο.

Σε συνεργασία με την ΕΟΝ Productions, δημιουργήθηκε μια σπάνια έκδοση βιβλίου το «The James Bond Archives “No Time To Die” Edition» με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και μοναδικές λεπτομέρειες από όλες τις ταινίες, αλλά και από τα γυρίσματα, ξεκινώντας με τον Dr. No (1962) μέχρι το Spectre (2015) που εξιστορούνται από πάνω από 150 μέλη της παραγωγής και το cast.

Από παραγωγούς έως κασκαντέρ, σκηνοθέτες μέχρι σχεδιαστές παραγωγής, αυτές οι προσωπικές αφηγήσεις συνδέουν την πραγματική, εσωτερική ιστορία από τα σκηνικά του Bond, προσφέροντας εξαιρετική εικόνα για τις προσωπικότητες και τις διαδικασίες πίσω από το πιο επιτυχημένο και μακροβιότερο franchise ταινιών στην ιστορία του κινηματογράφου.

Τιμή: 150 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα