Η Kylie Jenner φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για τις καλοκαιρινές διακοπές

10:06 7/5/2022 - Πηγή: InStyle

Το καλοκαίρι μπορεί να μην έχει έρθει ακόμη, αλλά η Kylie Jenner μας δίνει το απόλυτο summer vibe.

Η θερμοκρασία ολοένα και ανεβαίνει και εμείς έχουμε στο μυαλό μας μόνο ένα πράγμα: τις καλοκαιρινές διακοπές! Ονειρευόμαστε ήδη τις βόλτες στα γραφικά σοκάκια των νησιών, τις βουτιές στα καταγάλανα νερά της θάλασσας και γενικά τη ξεγνοιασιά του

καλοκαιριού. Και ενώ τα σκεφτόμαστε όλα αυτά, φανταζόμαστε και το τι θα φοράμε. Συνήθως γεμίζουμε ασφυκτικά μια τεράστια βαλίτσα και στο τέλος φοράμε το μαγιό με το καφτάνι μας και κάνα δυο ρούχα. Τα υπόλοιπα επιστρέφουν πίσω ανέγγιχτα μαζί με τις όμορφες αναμνήσεις που δημιουργήσαμε.

Χρειαζόμαστε λοιπόν key-pieces που θα ταιριάζουν σε όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά και θα συνδυάζονται εύκολα. Η Kylie Jenner μας δίνει τη λύση στο στιλιστικό δίλημμά μας, παρουσιάζοντας στο instagram της το ιδανικό summer dress. Πρόσφατα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της μια σειρά από στιγμιότυπα των διακοπών της. Τα ειδυλλιακά τοπία μας εντυπωσίασαν, αλλά αυτό που μας τράβηξε πραγματικά την προσοχή ήταν το λευκό φόρεμά της.

Ποζάροντας μπροστά από το ηλιοβασίλεμα, ανέδειξε το maxi κομμάτι με τον ωραιότερα τρόπο. Το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν κοντομάνικο και ασύμμετρο, ενώ ταυτόχρονα είχε διάσπαρτες σούρες. Αυτό που μας αρέσει τόσο πολύ στο συγκεκριμένο outfit, είναι ότι με το κατάλληλο styling μπορούμε να το φορέσουμε από το πρωί στην παραλία έως και το βράδυ για ποτό. Η Kylie Jenner το συνδύασε με chunky ασημένια κοσμήματα, ολοκληρώνοντας την καλοκαιρινή αισθητική.

@kyliejenner

Keywords
Τυχαία Θέματα