Madonna: Γιατί ζήτησε να συναντηθεί με τον Πάπα

20:02 6/5/2022 - Πηγή: InStyle

Eίναι γνωστό ότι η Madonna δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την Καθολική Εκκλησία εδώ και πολλά χρόνια. Το Βατικανό την έχει αφορίσει τρεις φορές για “βλάσφημη συμπεριφορά”, αλλά αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τη βασίλισσα της Ποπ.

Συγκεκριμένα η Madonna με ανάρτησή της στο Twitter ζητά να συναντηθεί με τον Πάπα

Φραγκίσκο με προφανή σκοπό την εξομάλυνση των σχέσεων της με το Βατικανό και φυσικά να της δοθεί συγχώρεση για τις αμαρτίες του παρελθόντος.

«Γεια σας, πάτερ Φραγκίσκε. Είμαι καλή Καθολική. Ορκίζομαι! Εννοώ ότι δεν ορκίζομαι! Έχουν περάσει μερικές δεκαετίες από την τελευταία εξομολόγησή μου. Θα ήταν δυνατό να συναντηθούμε μια μέρα για να συζητήσουμε κάποια σημαντικά θέματα; Με έχουν αφορίσει τρεις φορές. Δεν μου φαίνεται δίκαιο. Με εκτίμηση, Madonna», έγραψε στο Twitter η 63χρονη τραγουδίστρια.

Hello @Pontifex Francis —I’m a good Catholic. I Swear! I mean I don’t Swear! Its been a few decades since my last confession. Would it be possible to meet up one day to discuss some important matters ?
I’ve been ex communicated 3 times. It doesn’t seem fair. Sincerely Madonna

Madonna (@Madonna) May 5, 2022 Αξίζει να σημειωθεί ότι η Madonna μεταξύ άλλων προκάλεσε την οργή της Καθολικής Εκκλησίας με την εμφάνισή της σε συναυλία στη Ρώμη το 2006. Συγκεκριμένα τότε είχε εμφανιστεί στη σκηνή σαν “σταυρωμένη”. Τότε η Αγία Έδρα είχε μιλήσει περί “βλάσφημης πρόκλησης” και “βεβήλωσης” του Σταυρού.

Keywords
Τυχαία Θέματα