Η Kendall Jenner φόρεσε την πιο fun tote bag

11:13 31/5/2021 - Πηγή: InStyle

Η Kendall Jenner εντοπίστηκε για ακόμη μία φορά από τους παπαράτσι στους δρόμους του Los Angeles σε βόλτα μία από τις προηγούμενες μέρες.

Όπως ήδη ξέρουμε, η Jenner συνεργάζεται με την στυλίστρια Dani Michelle και οι δυο τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα iconic στυλ για την Kendall, επιμένοντας σε απλές minimal γραμμές και statement κομμάτια από τα πιο ενημερωμένα labels.

Η Kendall Jenner έκανε το launch party

του νέου της tequila brand εν μέσω αντιδράσεων για πολιτιστική οικειοποίηση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STINE GOYA (@stinegoyastudio)


Αυτή την φορά το super model φόρεσε ένα σύνολο σε ανδρόγυνο στυλ με ένα υφασμάτινο γιλέκο κοστουμιού από το Daniele Alessandrini στο χρώμα της άμμου, ένα μαύρο baggy pants με πιέτες και φαρδιά μπατζάκια από την Fiona O’Neill και μπεζ slides της εταιρίας Alias Mae από φυσικό δέρμα. Ολοκλήρωσε το σύνολο με τα γυαλιά ηλίου Valentina από την DMY BY DMY.

Kendall Jenner: Το floral φόρεμα που θα γίνει ανάρπαστο αυτή την άνοιξη

ig/danixmichelle stories

Το κομμάτι, όμως, που έκλεψε την παράσταση ήταν η oversized tote bag που επέλεξε από το brand Stine Goya Studio με έδρα την Κοπεγχάγη, που είναι γνωστό για τις πολύχρωμες δημιουργίες του. Η Kendall φόρεσε μία τσάντα με μία all over printed σκακιέρα σε μαύρο, λευκό, neon πράσινο και πορτοκαλί που έδωσε αυτήν την καλοκαιρινή, feminine πινελιά που χρειαζόταν ένα τόσο ουδέτερο outfit σε αυστηρές γραμμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα