Τα θέατρα άνοιξαν και υποδέχονται τους θεατές!

14:06 30/5/2021 - Πηγή: InStyle

Ύστερα από 10 μήνες αδράνειας, ο μαγευτικός κόσμος του θεάτρου επέστρεψε. Προηγήθηκε το άνοιγμα των θερινών σινεμά, το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Από την Παρασκευή λοιπόν 28/5, τα ανοιχτά θέατρα ξεκίνησαν να υποδέχονται πάλι το κοινό τους. Η επαναλειτουργία τους είναι προφανώς σύμφωνη με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αυτά προβλέπουν μεταξύ άλλων, καθήμενους θεατές, πληρότητα θέσεων στο 50%, συγκεκριμένη ταξιθεσία, χρήση μάσκας και αποστάσεις ασφαλείας.

Αυτά είναι τα θερινά σινεμά που αξίζει να επισκεφθείτε στην Αθήνα

Ποιες παραστάσεις μπορούμε λοιπόν να παρακολουθήσουμε;

Δίπλα στην πλούσια λίστα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, που ξεκινάει την 1η Ιουνίου, προστίθενται νέες θεατρικές παραγωγές αλλά και πολλές επαναλήψεις. Ακολουθούν μερικές αξιοσημείωτες αθηναϊκές επιλογές.

“Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια” – Θέατρο Λαμπέτη, ταράτσα“Οι κάτω απ’ τα αστέρια” – Θέατρο Λαμπέτη, ταράτσα

Μία παράσταση γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση, τρυφερότητα και απόρριψη, σύγκρουση και νοσταλγία. Η γλυκόπικρη ιστορία των «κάτω απ’ τ’ αστέρια», θα αγαπηθεί από τους θεατές. Μια ιστορία αγάπης και ενηλικίωσης, για τις πολύ μεγάλες προσδοκίες και την πολύ σκληρή πραγματικότητα. Με φόντο τη μικρή κοινωνία της επαρχίας, τις παραλίες του καλοκαιριού και την ξέγνοιαστη εποχή της αθωότητας.

1821-Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ στο Βεάκειο θέατρο1821-Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ στο Βεάκειο θέατρο

Με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει μια επιθεώρηση με την υπογραφή των Φοίβου Δεληβοριά και Δημήτρη Καραντζά. Γεμάτη μουσική, χιούμορ και ιστορία μπορείτε να τη βρείτε στο Βεάκειο Θέατρο, από τη Παρασκευή 4 Ιουνίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή έως τέλος Ιουλίου.

«Θηλιά» στο καλοκαιρινό θέατρο Αθηνά«Θηλιά» στο καλοκαιρινό θέατρο Αθηνά

Το αριστουργηματικό ψυχολογικό θρίλερ του Πάτρικ Χάμιλτον «Θηλιά» ανεβαίνει σε μια καλοκαιρινή εκδοχή γεμάτη σασπένς και μυστήριο στο Θερινό Θέατρο Αθηνά. Είναι σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν και από τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Μαροσούλη. Παίζουν: Γωγώ Μπρέμπου, Αργύρης Αγγέλου, Βαγγέλης Ψωμάς, Γιάννης Σίντος, η Ελένη Κρίτα και ο Παντελής Καναράκης.

«Ιστορία χωρίς όνομα» στο Βεάκειο από 28 έως 31 Μαΐου«Ιστορία χωρίς όνομα» στο Βεάκειο

Η «Ιστορία χωρίς όνομα», επιστρέφει στη θεατρική σκηνή στις 28 Μαΐου για 8 παραστάσεις. 28, 29, 30, 31 Μαΐου στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, 11 και 12 Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, 18 και 19 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων στο Δήμο Βύρωνα.

Με την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Γάκη, το βραβευμένο με τρία βραβεία κοινού βιβλίο του Στέφανου Δάνδολου «Ιστορία χωρίς όνομα» , εξελίχθηκε σε μία παράσταση φαινόμενο. Έχει λατρευτεί από το κοινό και έχει αποσπάσει ιδιαίτερα θετικές κριτικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τα θέατρα άνοιξαν και υποδέχονται τους θεατές!,