Η Kate Hudson γίνεται 42 και είναι πιο όμορφη από ποτέ

14:29 19/4/2021 - Πηγή: InStyle

Τι κι αν είναι κόρη της Goldie Hawn; H Kate Hudson, παρά την super διάσημη μαμά, κατάφερε να ανοίξει μόνη τα φτερά της. Σήμερα κλείνει τα 42 και πέρα από βραβευμένη ηθοποιός είναι και μια τρυφερή μαμά τριών παιδιών. Του Bingham, 8 ετών, πατέρας του οποίου είναι ο frontman των Muse, Matt Bellamy, του 15χρονου Ryder Russell

που έκανε με τον τραγουδιστή των The Black Crowes, Chris Robinson, και της ενός έτους Rani Rose, πατέρας της οποίας είναι ο σύντροφος της, Danny Fujikawa.

Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 18 μηνών και η ίδια με το μεγαλύτερο της αδερφό, τον ηθοποιό Oliver Hudson, μεγάλωσαν στο Κολοράντο και την Καλιφόρνια, με τη μητέρα τους και το φίλο της, επίσης διάσημο ηθοποιό, Kurt Russell. Η Kate εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα της, Bill Hudson. Μιλώντας ωστόσο σε ένα επεισόδιο του podcast «Sibling Revelry» που μοιράζεται με τον αδελφό της, αποκάλυψε ότι σκέφτεται πλέον να αφήσει το μπαμπά της και τα παιδιά του να μπουν στη ζωή της.

Έγινε γνωστή το 2001 με την ταινία «Σχεδόν διάσημοι» ως Penny Lane, για την οποία κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και ήταν υποψήφια για Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου. Ακολούθησαν πολλές επιτυχίες, όπως μεταξύ άλλων τα «Πώς να χωρίσετε σε 10 μέρες», «Το Αντικλείδι», «Προσεχώς … Ζάμπλουτοι», «Νύφες σε Πόλεμο» και «Deepwater Horizon». Φέτος, θα την δούμε στην ταινία «Music», την οποία σκηνοθετεί η μουσικός και ερμηνεύτρια, Sia. H Kate Hudson υποδύεται την αδελφή ενός κοριτσιού με το όνομα «Music», που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού.

Courtesy of Merrick Morton/Hanway Films

Όσο για τις rom-com που την ανέδειξαν, η ίδια αποκαλύπτει ότι έχει στα σχέδια μια ταινία του Netflix, που ελπίζει ότι θα είναι σε θέση να γυρίσει τον επόμενο χρόνο ως παραγωγός, πριν μεταβεί στη σκηνοθεσία. «Θέλω να ερμηνεύω ρόλους, αλλά παράλληλα θέλω να λέω και ιστορίες», επισημαίνει.

Και καθώς έχουμε μπει επίσημα και στην εβδομάδα των βραβείων Oscar, ας δούμε μερικές από τις καλύτερες red carpet moments της ηθοποιού.

View this post on Instagram

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

GettyImages

View this post on Instagram

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Photo by Trae Patton/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty ImagesPhoto by Stefanie Keenan/Getty Images for Snap Inc.Photo by Christopher Polk/Getty ImagesPhoto by Dimitrios Kambouris/Getty Images for TurnerPhoto by Jeff Vespa/WireImage

View this post on Instagram

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Photo by NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images

Happy Birthday Kate!

Keywords
Τυχαία Θέματα