Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι μάλλον και πάλι μαζί!

15:43 6/5/2021 - Πηγή: InStyle

Όλοι μας αυτή την περίοδο νιώθουμε μία γλυκιά νοσταλγία για κάθε τι παλιό. Τα ’90s είναι και πάλι στη μόδα με τα cool kids on the block να ξαναμπαίνουν στα flared τζιν και τα Juicy Couture φούτερ τους, οι παραγωγοί της απόλυτης american teen σειράς, Saved By the Bell ετοιμάζουν το remake και

το περιοδικό Page Six αναφέρει πως η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck, ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια celebrities μαζί με τους Brangelina, μπορεί να είναι ξανά μαζί!

Η Jennifer Lopez τραγούδησε με την μαμά της στη συναυλία κατά του Covid-19

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

Το περιοδικό δημοσίευσε φωτογραφίες του Affleck μέσα σε μία λευκή Escalade -ένα αυτοκίνητο που φέρεται να ανήκει στη Lopez – κοντά στο σπίτι της στο Los Angeles.

“Η ασφάλεια τον παίρνει από μία κοντινή τοποθεσία και τον αφήνει και πάλι πίσω, αφού έχει περάσει κάποιες ώρες στο σπίτι της,”, αποκάλυψε μία πηγή στο περιοδικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η ίδια πηγή αναφέρει πως αυτό συμβαίνει μάλιστα αρκετά συχνά. Προφανώς, οι δυο τους έχουν βρεθεί αρκετές φορές, μετά την επιστροφή της Lopez από τον Άγιο Δομίνικο, όπου και αποφάσισε να δώσει τέλος στην σχέση της με τον Alex Rodriguez. “Οι δυο τους είναι φίλοι, όπως ήταν πάντα,”αναφέρει μια άλλη πηγή σχετικά.

Ο Ben Affleck, μάλιστα, εθεάθη στο ξενοδοχείο Bel-Air, όπου δείπνησαν πριν λίγες μέρες η Lopez με το Rodriguez, με την ίδια Escalade. Οι συναντήσεις τους δε, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για ραντεβού, διαρκούν πάνω από από δύο ώρες.

Από την άλλη μεριά, η πρώην σύζυγος του Ben Affleck, Jennifer Garner, φαίνεται να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτές τις συναντήσεις, σύμφωνα με έρευνα του Entertainment Tonight, καθώς η ίδια θέλει το καλύτερο για τον Affleck.

Η Jennifer Garner χόρεψε μπαλέτο στο αεροδρόμιο του San Francisco για την Misty Copeland

“Αυτό που την ενδιαφέρει είναι ο Ben να είναι καλός πατέρας, έχουν μία εξαιρετική επικοινωνία για την συνεπιμέλεια των παιδιών τους και η ευτυχία τους είναι η προτεραιότητα της Jen,”αποκάλυψε άτομο από το στενό τους κύκλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν ένα χρόνο μετά την διάλυση του αρραβώνα του με την Lopez το 2004, και στην διάρκεια του δεκαετούς γάμου τους απέκτησαν τρία παιδιά: την Violet, την Seraphina και τον 9χρονο Samuel. Οι δυο τους χώρισαν επίσημα το 2015.

Πηγή: instyle.com

Keywords
Τυχαία Θέματα