Lady Gaga και Donatella Versace συνεργάζονται σε μια capsule συλλογή με αφορμή τα δέκα χρόνια του «Born This Way»

12:35 3/6/2021 - Πηγή: InStyle

Η Lady Gaga και ο Versace είναι παλιοί γνώριμοι. Πέρα από τις διάφορες εμφανίσεις της pop star που έχουν την υπογραφή του ιταλικού οίκου, είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και για την collection της άνοιξης/καλοκαίρι 2014.

Το… γλυκό έδεσε λοιπόν, οπότε με αφορμή τον μήνα του Pride και

την δέκατη επέτειο του μουσικού δίσκου «Born This Way» (θα κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση του άλμπουμ στις 18 Ιουνίου με την συμμετοχή διάφορων καλλιτεχνών), δημιουργήθηκε με την βοήθεια της Donatella Versace, μια πολύχρωμη, capsule συλλογή εμπνευσμένη από την Lady Gaga και την LGBTQIA+ κοινότητα.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Ο οίκος άλλωστε ήταν πίσω από την Gaga και την ομάδα της κατά την εποχή κυκλοφορίας του άλμπουμ, δημιουργώντας αρκετές εμφανίσεις για τις συναυλίες και τα μουσικά βίντεο. «Η φιλία μας και οι προσπάθειές μας για προώθηση της ισότητας, της διαφορετικότητας και της ένταξης έχουν γίνει ισχυρότερες με την πάροδο του χρόνου», δήλωσε η Donatella.

donatella_versace/instagram

O Versace δημιουργεί ξανά το δερμάτινο jacket, ένα από τα πιο iconic κομμάτια από την περιοδεία της Gaga, «Born This Way Ball», προκειμένου να δημοπρατηθεί για καλό σκοπο ωφελώντας τη LGBTQIA+ κοινότητα με τα έσοδα. Το αντίγραφο του jacket, θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένας τυχερός.

View this post on Instagram

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace)

Κατασκευασμένο με εμβληματικά μεταλλικά πλέγματα, αιχμηρούς ώμους και χρυσές πινελιές, χρειάστηκε σχεδόν 400 ώρες για να φτιαχτεί στο ατελιέ του Μιλάνου. Κάθε δωρεά θα υποστηρίζει το Ίδρυμα Born This Way της ερμηνεύτριας. Μπορείτε να κάνετε τις δωρεές σας μέσω του Omaze, μιας διαδικτυακής πλατφόρμας συγκέντρωσης χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς, μέχρι τις 30 Ιουνίου στη διεύθυνση https://www.omaze.com

versace.com

Παράλληλα με τη δημοπρασία, ο Versace κυκλοφορεί μπλουζάκια και μπερέ με το λογότυπό του σε αποχρώσεις του ουράνιου τόξου, τα οποία πωλούνται μέσω της ιστοσελίδας του.

versace.com

Δεδομένης της μακροχρόνιας φιλίας τους και του φιλανθρωπικού χαρακτήρα της συνεργασίας, οι Gaga και Donatella ήταν πρόθυμες να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους για την συλλογή. «Ο Versace ήταν πάντα ηγέτης. Από τον Gianni, την Donatella, την Allegra, και ακόμα τώρα, γιορτάζουν τα όμορφα χρώματα της αγάπης που έχουμε μέσα μας», έγραψε η Gaga σε post της στο instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που γιορτάζω τα 10 χρόνια του “Born This Way” με την Lady Gaga. Αυτόν τον μήνα υπερηφάνειας, λανσάρουμε κάτι ξεχωριστό για όλα τα… Little Monsters που πιστεύουν στην διαφορετικότητα», τόνισε από την πλευρά της η Donatella.

View this post on Instagram

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Lady Gaga, Donatella Versace,Born