Μαίρη Συνατσάκη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Madwalk

Η Μαίρη Συνατσάκη τράβηξε όλα τα βλέμματα στο φετινό Madwalk με το stylish look της. Το λαμπερό σόου επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ, ενθουσιάζοντας μας. Συνδυάζοντας μόδα με μουσική, η μοναδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Tae Kwon Do. Εντυπωσιακές παρουσίες περπάτησαν το κόκκινο χαλί

και οι εμφανίσεις τους μας εμπνέουν για τα δικά μας ντυσίματα. Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer ξεχώρισε τόσο για την ομορφιά όσο και για το στυλ της.

Αυτός είναι ο λόγος που το πρόσφατο outfit της Kendall Jenner έγινε viral

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Το outfit αποτύπωνε απόλυτα την αισθητική της Συνατσάκη, αφού είχε μια boho chic διάθεση.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν ντυμένη με ένα μπορντό φόρεμα με σκίσιμο και μικρά κουμπιά. Το συνδύασε μαζί με μαύρα ψηλοτάκουνα platform σανδάλια και YSL clutch στο ίδιο χρώμα. Όσον αφορά τα υπόλοιπα αξεσουάρ της, ακολούθησε την ίδια χρωματική παλέτα. Επέλεξε δηλαδή ένα cowboy καπέλο που ήταν διακοσμημένο με πρωτότυπα στοιχεία – όπως κρικάκια – και statement κοσμήματα. Το makeup της συμπλήρωνε υπέροχα την εικόνα της, καθώς φόρεσε ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν και έντονο eyeliner.

Το red carpet look της Dakota Johnson είναι το ιδανικό party outfit

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)


Μαζί της φωτογραφήθηκε η φίλη και συνεργάτιδά της, Αθηνά Οικονομάκου, η οποία ήταν εξίσου κομψή και γοητευτική. Η διάσημη ηθοποιός διάλεξε ένα bra top και ένα μπλε βελουτέ κουστούμι με sparkly λεπτομέρειες. Κρατούσε μια Chanel τσάντα, με χρυσή αλυσίδα που ταίριαζε με τα κοσμήματά της. Τέλος, οι κίτρινες μυτερές γόβες της ήταν η ιδανική πινελιά για να ολοκληρωθεί το σύνολο. Ομολογούμε ότι αυτός ο χρωματικός συνδυασμός μας άρεσε πολύ και μας έδωσε έμπνευση.

Η Kristen Stewart φόρεσε την πιο τολμηρή εκδοχή του LBD

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Keywords
Τυχαία Θέματα