Η Hailey και ο Justin Bieber γιόρτασαν δύο χρόνια γάμου!

10:12 2/10/2021 - Πηγή: InStyle

Η Hailey και ο Justin Bieber αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2009 εξαιτίας του πατέρα του μοντέλου. Η γνωριμία τους μάλιστα καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια views στο Youtube. Ωστόσο, το ειδύλλιό τους ξεκίνησε μερικά

χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2016. Πληθώρα εικόνων από βόλτες και εξορμήσεις τους γίνονταν απευθείας viral και συζητούνταν έντονα. Από τότε η θυελλώδης σχέση τους εξελίχθηκε ταχύτατα και κατέληξαν να παντρευτούν στις 30 Σεπτεμβρίου του 2019.

Ο γάμος τους ήταν θρησκευτικός και πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, σε στενό κύκλο.


Φτάνοντας στο σήμερα, η Hailey και ο Justin γιορτάζουν την δεύτερη επέτειο του γάμου τους. Με αφορμή το δεύτερο έτος έγγαμου βίου, μοιράστηκαν με τους ακολούθους τους στο Instagram μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από εκείνη την ευτυχισμένη μέρα. Στα νέα ασπρόμαυρα στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν στους προσωπικούς  λογαριασμούς τους, αποτυπώνεται πλήρως η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Η Kaia Gerber και ο Jacob Elordi έγιναν red carpet official

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Στις δημοσιεύσεις τους, βλέπουμε το ευτυχισμένο ζεύγος χαμογελαστό, να χορεύει και να φιλιέται με πάθος. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής έγραψε στην περιγραφή του “Χαρούμενη επέτειο μωρό μου. Σε αγαπώ έως το φεγγάρι”. Η ξανθιά καλλονή συνόδευσε με τη σειρά της τη δική της ανάρτηση με την ημερομηνία του γάμου τους, χωρίς να κάνει περαιτέρω σχόλια. Διάσημοι φίλοι τους και μη τους ευχήθηκαν τα καλύτερα και τους εξέφρασαν την αγάπη τους.

Η Kate Hudson και ο Danny Fujikawa αρραβωνιάστηκαν!

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

Keywords
Τυχαία Θέματα