Chrissy Teigen: Η συγκινητική ανάρτηση ένα χρόνο μετά το χαμό του γιου της

09:45 1/10/2021 - Πηγή: InStyle

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που το μοντέλο Chrissy Teigen και ο σύζυγός της John Legend, αποχαιρέτισαν το τρίτο τους παιδί, τον μικρό Jack.

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε πως είναι έτοιμη για νέα σχέση!


Η ίδια η Chrissy υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτική

και ειλικρινής γύρω από αυτό το δραματικό γεγονός, ανεβάζοντας μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δείχνοντας τον πόνο αλλά και ταυτόχρονα την δύναμη της γυναικείας φύσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)


Η Chrissy, που είναι ήδη μητέρα δύο παιδιών, κατά την διάρκεια της τρίτης εγκυμοσύνης έπαθε αποκόλληση πλακούντα και λόγω επίμονης αιμορραγίας αναγκάστηκε να μείνει στο κρεβάτι για έναν ολόκληρο μήνα, προσπαθώντας να κρατήσει το μωρό έως τις 28 εβδομάδες, ώστε να είναι ασφαλές να γεννηθεί. Ο μικρός Jack γεννήθηκε τελικά μόλις στις 20 εβδομάδες και έχασε την μάχη με την ζωή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)


Ένα χρόνο μετά η Teigen έγραψε σε σχετική ανάρτηση στο προσωπικό της account: “Ο γιος που σχεδόν είχαμε. Ένα χρόνο πριν μας έδωσες τον πιο μεγάλο πόνο που μπορούσα να φανταστώ, για να μου δείξεις ότι μπορώ να επιβιώσω στα πάντα, ακόμη και αν δεν το θέλω. Δεν κατάφερα να σε φροντίσω, αλλά ήρθες και έφυγες για να με κάνεις να αγαπώ και να φροντίζω τον εαυτό μου, γιατί τα σώματα μας είναι πολύτιμα και η ζωή είναι ένα θαύμα. Μου είπαν ότι θα γίνει πιο εύκολο, αλλά ακόμη αυτό δεν ξεκίνησε. Μαμά και μπαμπά σας αγαπώ για πάντα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα