Η Gigi Hadid φόρεσε την πιο μοντέρνα εκδοχή του floral

10:30 6/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Gigi Hadid έχει πάντοτε τα ωραιότερα off-duty looks.

Πριν από λίγες μέρες, το 26χρονο supermodel απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι στον δρόμο της για το εστιατόριο ‘L’Avenue’, στη γαλλική πρωτεύουσα. Η βραδινή έξοδός της Gigi ήρθε μετά από μια πολυάσχολη μέρα, διότι εργάζεται ασταμάτητα κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Μάλιστα, περπάτησε μαζί με την αδερφή της, Bella στην εντυπωσιακή πασαρέλα του οίκου ‘Coperni’. Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν από το βραδινό break της, τη βλέπουμε ντυμένη με ένα σύνολο που είναι fun

και σέξι συγχρόνως.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M Y Q U E E N G I G I (@myqueengigi)

Η Gigi φόρεσε ένα floral bodysuit σε μαύρο και κίτρινο χρώμα και το πάνω μέρος του trendy ρούχου έχει σχήμα κορσέ. Με αυτόν τον τρόπο, αναδεικνύεται υπέροχα η σιλουέτα της. Το έχει συνδυάσει με ένα μακρύ πανωφόρι, που φτάνει σχεδόν μέχρι το… πάτωμα και έχει ασορτί print. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρες μυτερές suede γόβες, πληθώρα διαμαντένιων κολιέ και oversized κρίκους. Τα ξανθά μαλλιά της είναι αφημένα στους ώμους της, δίνοντας έτσι μια extra cool πινελιά στο outfit της.

Το μοντέλο έδειξε έτσι μια πολύ μοντέρνα εκδοχή του floral, το οποίο για μια ακόμη χρονιά αποτελεί μεγάλη τάση. Τα λουλουδένια μοτίβα ανθίζουν παντού και με κάθε τρόπο. Αφήστε τα να ομορφύνουν αυτήν την άνοιξη τη ντουλάπα σας με τον πιο updated τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid Daily (@gigiuptades)

Keywords
Τυχαία Θέματα