Η Blake Lively έκανε casual το red carpet look της

10:45 5/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η 34χρονη ηθοποιός παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας sci-fi ταινίας, ‘The Adam Project’ στη Νέα Υόρκη. Στο πλευρό της βρέθηκε ο σύζυγός της, Ryan Reynolds, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο νέο φιλμ. To It couple του Hollywood

έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Στις φωτογραφίες που κυκλοφορήσαν στο διαδίκτυο από τη λαμπερή βραδιά, η Blake Lively είναι πιο υπέροχη από ποτέ. Έχει επιλέξει μια ονειρική Versace τουαλέτα σε παστέλ αποχρώσεις, θυμίζοντας έτσι πριγκίπισσα παραμυθιού. Η αέρινη δημιουργία έχει βαθύ ντεκολτέ και ψηλό σχίσιμο, που αφήνει να φανούν τα καλλίγραμμα πόδια της. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, διάλεξε ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια, πληθώρα βραχιολιών, ροζ Chanel τσάντα και ασημένια ψηλοτάκουνα σανδάλια. Υπήρξε όμως ένα κομμάτι που μας κίνησε λίγο περισσότερο το ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για μια αρκετά ιδιαίτερη επιλογή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively Style (@blakefashion)

Αναφερόμαστε φυσικά στο denim jacket σε φαρδιά γραμμή, με το οποίο φωτογραφήθηκε η Blake. Φορώντας αυτό το πανωφόρι, έκανε την εμφάνισή της να φαίνεται επιμελώς ατημέλητη. Έδωσε δηλαδή μια cool πινελιά στην εικόνα της που μας άρεσε πολύ και μας δίνει έμπνευση για τα δικά μας ανοιξιάτικα ντυσίματα. Ο Ryan Reynolds ήταν εξίσου γοητευτικός με ένα ριγέ Brunello Cucinelli κοστούμι σε γκρι χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα