Η Emily Ratajkowski έδωσε ένα sexy twist στο Canadian Tuxedo

15:33 4/6/2021 - Πηγή: InStyle

Όλοι ξέρουμε πως η Emily Ratajkowski λατρεύει να φορά σύνολα που επιδεικνύουν τους κοιλιακούς της, αλλά φαίνεται πως ακόμη έχει την ικανότητα να δίνει ένα twist στο κάθε outfit. Εχθές το μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας βγήκε την βόλτα της στην Νέα Υόρκη φορώντας ένα μικροσκοπικό denim bra.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Stewart (@thestewartofny)

Η Emily Ratajkowski βγήκε για brunch με το γιο της με το πιο cool casual σύνολο για το καλοκαίρι στην πόλη


Η νέα μανούλα, φωτογραφήθηκε να κάνει τον περίπατό της στην πόλη, ενώ μετά παρακολούθησε αγώνα στο Madison Square Garden, με ένα sexy τζιν μπικίνι που είχε συνδυάσει με ένα χαμηλοκάβαλο, baggy denim, δίνοντας μία ανανεωμένη spicy εικόνα στο τυπικό και αυστηρό Canadian tuxedo.

To σετ της Emrata ήταν από την Prada φυσικά, με τα κομμάτια να προέρχονται από την νέα σειρά οργανικών τζιν του ιταλικού οίκου, που προέρχονται από 100% ηθικές πηγές. Η Emily ολοκλήρωσε το outfit με μία κίτρινη mini bag με vegan leather από τον JW Pei, που φαίνεται πως αυτό το διάστημα είναι η αγαπημένη της, ένα ζευγάρι κλασικά Vans sneakers και ένα κόκκινο jockey hat.

Η Ashley Graham φόρεσε το πιο trendy σορτσάκι του καλοκαιριού

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARLO LAZ (@marlolazjewelry)


Το τολμηρό αυτό look της Emrata καταφέρνει να είναι χαλαρό και elevated ταυτόχρονα, και καθώς επανερχόμαστε πίσω στην κανονικότητα και τη ζωή μας, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αφήσουμε πίσω τις φόρμες και τα loungewear. Υπάρχει, λοιπόν, καλύτερος τρόπος να καλωσορίσετε το καλοκαίρι από ένα αποκαλυπτικό, τολμηρό double denim σύνολο;

Keywords
Τυχαία Θέματα
Emily Ratajkowski,Canadian Tuxedo