Bob Mackie: Ο σχεδιαστής του θρυλικού φορέματος της Marilyn Monroe σχολιάζει την εμφάνιση της Kim

13:22 18/5/2022 - Πηγή: InStyle

Μπορεί η Kim Kardashian να ήθελε να ζήσει το όνειρο, περπατώντας στο κόκκινο χαλί των φετινών Met Gala μέσα στο φόρεμα του απόλυτου θηλυκού, θα έπρεπε όμως, να είναι προετοιμασμένη για την αναπόφευκτη σύγκριση. Μια μάχη που ήταν από την αρχή χαμένη! Και τα σχόλια των κοινών θνητών και δημοσιογράφων, ίσως και να ήταν υποφερτά, αλλά όταν τον λόγο παίρνει ο εμπνευστής του ίδιου του φορέματος, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Ο Bob Mackie λοιπόν, ο άνθρωπος που σχεδίασε το θρυλικό φόρεμα αποκλειστικά και μόνο για την Marilyn Monroe,

σχολίασε την εμφάνιση της Kim και πρέπει να πούμε πως τα σχόλια δεν ήταν και τόσο κολακευτικά.

@wwd

«Η Marilyn ήταν μια θεά. Μια τρελή θεά, αλλά μια θεά. Ήταν απλά εκθαμβωτική. Κανείς δεν φωτογραφίζεται έτσι. Και αυτή το έκανε. Ήταν σχεδιασμένο για αυτή. Καμία άλλη δεν θα έπρεπε να μπει σε αυτό το φόρεμα», σχολίασε ο Bob Mackie.

Μάλιστα, αποκάλεσε την απόφαση της Kim «τεράστιο λάθος» και η αλήθεια είναι, πως οι περισσότεροι θα συμφωνούσαν. Πολλοί ήταν αυτοί άλλωστε, που έσπευσαν να σχολιάσουν ότι τελικά ένα φόρεμα δεν κάνει τη γυναίκα, αλλά η γυναίκα το φόρεμα. Κι εμείς, θα συμπληρώσουμε πως τίποτα δεν συγκρίνεται με το αυθεντικό και η αντιγραφή πάντα καταλήγει σε αποτυχία.

Η Kim πάντως, το έζησε!

@kimkardashian

Keywords
Τυχαία Θέματα