Ο Dior δημιούργησε την ιδανική Vespa για τα καλοκαιρινά μας ταξίδια

11:01 14/6/2021 - Πηγή: InStyle

Ο παριζιάνικος οίκος μόδας και η ιταλική μάρκα, μοιράζονται όχι μόνο το ίδιο έτος ίδρυσης, αλλά και ένα κοινό όραμα. Έχοντας την επιθυμία να δημιουργήσουν κάτι καινοτόμο και πρωτοποριακό, συνεργάστηκαν για τον σχεδιασμό της Vespa 946 Christian Dior, δίνοντας έτσι το απόλυτο στυλ στις καλοκαιρινές μετακινήσει μας στην πόλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Η εμβληματική Vespa ανανεώνεται και αποκτά μία πινελιά υψηλής ραπτικής. Το νέο μοντέλο είναι σε λευκό χρώμα, διακοσμημένο με χρυσές λεπτομέρειες και με το Dior Oblique logo, που σχεδιάστηκε το 1967 από τον Marc Bohan και πρωταγωνιστεί μέχρι σήμερα στα ρούχα και τα αξεσουάρ του οίκου.

Courtesy of Vespa and Dior

Το βαλιτσάκι ακολουθεί το design της σέλας και προσδίδει μοναδικό στυλ. Είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να στερεώνεται στη σχάρα αποσκευών. Το iconic μοτίβο διακοσμεί και το κράνος, το οποίο και συμπληρώνει την αποκλειστική σειρά αξεσουάρ.

Courtesy of Vespa and Dior

Η συγκεκριμένη εκδοχή, παρουσιάστηκε το 2012 στο Μιλάνο και διακρίθηκε για τις minimal κομψές γραμμές και την τεχνολογική καινοτομία της. Τον σχεδιασμό επιμελήθηκε η Maria Grazia Chiuri, Διευθύντρια Δημιουργικού των γυναικείων συλλογών της Dior. Το σκούτερ κατασκευάστηκε στην Ιταλία, με τη φροντίδα και και την ακρίβεια του οίκου μόδας.


Keywords
Τυχαία Θέματα