Η Anne Hathaway ξεχώρισε με cut-out φόρεμα στην πρεμιέρα του “WeCrashed”

14:24 21/3/2022 - Πηγή: InStyle

Μετά την έκρηξη χρωμάτων με την προηγούμενη εμφάνισή της, η Anne Hathaway επέλεξε ένα sexy φόρεμα – επιτομή του cut-out – σε γαλάζια απόχρωση του γεωργιανού σχεδιαστή με έδρα το Λονδίνο, David Koma. Η πιο πρόσφατη έξοδός της στη λαμπερή πρεμιέρα του WeCrashed στο Λος Άντζελες, για να γιορτάσει την κυκλοφορία της νέας της σειράς στο Apple TV+, επιβεβαίωσε πως η ηθοποιός έχει

περάσει σε μια νέα, πιο τολμηρή στιλιστικά περίοδο.

Η Anne Hathaway φόρεσε το πιο… χαρούμενο outfit της άνοιξης

Η Anne προστίθεται στη λίστα θαυμαστριών όπως η Dua Lipa και η Ariana Grande, που απολαμβάνουν να φορούν κομμάτια του σχεδιαστή. Για αξεσουάρ, η ίδια επέλεξε μαύρες γόβες Aquazzura και τετράγωνο clutch. Το WeCrashed, είναι μια νέα μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων με πρωταγωνιστές τους Jared Leto και την Hathaway ως το ζευγάρι των ναρκισσιστών που προέβλεψαν την εκπληκτική άνοδο του WeWork (κάποτε μία από τις πιο πολύτιμες startups στον κόσμο) και ουσιαστικά σχεδίασαν την πτώση του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Hathaway (@annehathaway)

«Τόσο ευγνώμων που ήμουν στην ομάδα του WeCrashed!! Ήταν ένα τόσο τεράστιο εγχείρημα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, και ευχαριστώ κάθε άτομο που εργάστηκε για αυτή τη σειρά. Και στον άγριο, διασκεδαστικό, εμπνευσμένο συνεργάτη μου Jared Leto, ανέβασες 100% το παιχνίδι μου!», ανέφερε φανερά ενθουσιασμένη η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα