Μεταξωτό μαντήλι: Το υπέρκομψο αξεσουάρ της άνοιξης

10:00 5/3/2022 - Πηγή: InStyle

Αναρωτιέστε ποιο αξεσουάρ θα αντικαταστήσει τα περίφημα balaclavas που τόσο μας γοήτευσαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα; Αυτήν την άνοιξη λοιπόν, υποδεχόμαστε ένα ελαφρύ, αέρινο και πολυτελές headpiece, που θα συνοδεύσει τις εμφανίσεις μας, δίνοντας αυτό το extra glamorous που όλες χρειαζόμαστε. Τα μεταξωτά μαντήλια ήρθαν και θα στολίσουν τα κεφάλια μας, μέχρι και το καλοκαίρι.

Instagram @thestyleograph

Επιτέλους, ένα καλαίσθητο αξεσουάρ! Το απόλυτο trend

της σεζόν αναδείχτηκε στις εβδομάδες μόδας και εντυπωσίασε. Κομψό και φινετσάτο φέρνει αέρα 60s και μυστήριο στα looks μας. Και ποια δεν φόρεσε ένα μαντήλι στο κεφάλι, συνδυασμένο με oversized γυαλιά ηλίου, προσποιούμενη ότι οδηγεί το αγαπημένο της κάμπριο προς άγνωστη κατεύθυνση; Άλλος αέρας, αέρας χολιγουντιανής σταρ με μια δόση μυστηρίου.

Instagram @claireguillonInstagram @claireguillon

Γι’ αυτό ετοιμάστε τη συλλογή με τα μαντήλια σας. Κι αν όλα αυτά τα φρέσκα looks δεν σας έπεισαν, μπορείτε πάντα να το χρησιμοποιήσετε κι αλλιώς. Ένα βολικό αξεσουάρ με περίσσιο στιλ και χάρη που ολοκληρώνει με τον πιο άψογο τρόπο τα καθημερινά μας σύνολα, χαρίζοντας μια φινετσάτη πινελιά ανανέωσης. Σαν σύγχρονη Audrey Hepburn, αυτήν την άνοιξη, φορέστε περήφανες τα μαντήλια σας!

Instagram @modehunter

Keywords
Τυχαία Θέματα