Η Bianca Balti είναι η πρωταγωνίστρια στη νέα συλλογή της Yamamay

10:26 19/2/2020 - Πηγή: InStyle
1/11 2/11 3/11 4/11 5/11 6/11 7/11 8/11 9/11 10/11 11/11

Η Yamamay καλωσορίζει τη νέα δεκαετία εκμεταλλευόμενη δύο χαρακτηριστικά που την αντιπροσωπεύουν τη ψυχή της μάρκας: το ιταλικό πνεύμα και τον αισθησιασμό.  Οι Ιταλίδες αποτελούν το απόλυτο πρότυπο ομορφιάς και αισθησιασμού σε όλο τον κόσμο. Σε αυτήν την εκστρατεία, η Yamamay μιλάει για την ιστορία της  μέσα από ένα σαρκαστικό, έξυπνο και γοητευτικό

αισθησιασμό που εκπέμπει η Ιταλίδα supermodel, Bianca Balti.

Αστέρια του πρώτου μέρους της εκστρατείας είναι τα ενδύματα της Basic συλλογής σε άσπρο και μαύρο. Το δεύτερο μέρος,  είναι αφιερωμένο στα χρωματιστά ενδύματα της Ανοιξιάτικης συλλογής. Μια φωτογραφική αναφορά του Ιταλού Giampaolo Sgura, που με τις εικόνες του επικεντρώνεται στην ψυχή των συλλογών της Yamamay: BASIC, συνώνυμο της άνεσης και της καινοτομίας και ΜΟΔΑ μια έκρηξη αισθησιασμού.

Φυσική και γοητευτική, γλυκιά και κομψή, αλλά συγχρόνως sexy, η Bianca ενσαρκώνει απόλυτα τις αξίες που η  Yamamay επιθυμεί να επικοινωνήσει μέσα από τις δύο καμπάνιες και τα αντίστοιχα μηνύματά τους: ‘Basically Sexy’, γιατί φορώντας κομμάτια της Basic Συλλογής ενισχύουμε τα δυνατά μας σημεία και αυξάνουμε την αυτοεκτίμησή μας , και ‘Say Sexy, Say Italy’ για να επικοινωνήσει το πνεύμα της Fashion συλλογής του Ιταλικού brand, που κατεξοχήν είναι ο αισθησιασμός.

Νέα προϊόντα της συλλογής, το Sculpt shaping body-suit, ένα λειτουργικό, εξαιρετικά μοντέρνο προϊόν, σχεδιασμένο για να σμιλεύει το σώμα, κατασκευασμένο από εξειδικευμένο stretch ύφασμα Sculpt και το σουτιέν Innergy, που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τις γυναίκες που χρειάζονται μετεγχειρητική άνεση και υποστήριξη , αλλά και ως αθλητικό σουτιέν, τώρα και σε μαύρο χρώμα.

«Ζητήσαμε από τη Bianca να γίνει το πρόσωπο της νέας μας εκστρατείας ‘Say Sexy, Say Italy’  γιατί αντιπροσωπεύει άριστα εκτός από την Ιταλική και την Μεσογειακή ομορφιά. Επίσης, είναι ιδανική στο να ερμηνεύσει τις δύο ψυχές  που συνυπάρχουν στις συλλογές μας.  Την πιο βασική και απλή αλλά απολύτως αισθησιακή και φυσικά τη σέξι. Βέβαια η Bianca εκτός από Ιταλίδα είναι και εξαιρετικά κοσμογυρισμένη» Gianluigi Cimmino, CEO of Pianoforte Holding. 

«Όταν μου ζήτησαν από τη Yamamay να γίνω το πρόσωπο της εκστρατείας και μου εξήγησαν το σκεπτικό, δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Μου άρεσε πολύ η ιδέα να εκπροσωπήσω τον ιταλικό αισθησιασμό για μια ιταλική μάρκα, παρουσιασμένη από έναν Ιταλό φωτογράφο και ξεκινήσαμε τη συνεργασία αμέσως για να δώσω το όραμά μου. Από την επιλογή των ενδυμάτων μέχρι τις τελικές φωτογραφίες ήθελα να διακρίνεται μια σέξι αλλά φυσική και φρέσκια αισθητική, στην οποία όχι μόνο οι Ιταλίδες αλλά και όλες οι γυναίκες να διακρίνουν κάτι από τον εαυτό τους» Bianca Balti

Keywords
Τυχαία Θέματα
Bianca Balti,Yamamay